3 minute de citit

Noul tip de fermier: AgroStrategul

Această creștere a însemnat o dezvoltare a fermierilor români, în special în direcția de business, prin adaptarea la o economie globală.

Creșterea productivității în România se datorează și produselor inovatoare Timac Agro, produse care se regăsesc în fiecare an în peste 2.500 de ferme care înregistrează producții superioare. Echipa Timac vizitează zilnic 400-500 de ferme, fapt ce permite evaluarea acțiunilor fermierilor.

 

PESTE 30% DINTRE FERMIERII ROMÂNI AU PERFORMAT

Într-o cercetare în teren realizată de echipa TIMAC AGRO, a reieșit că peste 30% dintre fermieri își planifică atent anul agricol, analizând atât potențialul propriu și sporul de producție pe care îl pot obține raportat la investiții, dar mai ales fluctuațiile de prețuri la bursele de cereale, trendurile globale și estimările de producții pe plan european și mondial.

Noul tip de fermier #AgroStrateg este celebrat de echipa TIMAC printr-o amplă campanie de comunicare începută în luna mai și care va continua până la jumătatea anului viitor.

 

4 ABORDĂRI DE BUSINESS ALE #AGROSTRATEGULUI

1. AgroStrategul este fermierul concentrat pe o tehnologie axată întotdeauna pe creșterea productivității pe hectar, indiferent de factorii externi.

2. Este atent la evoluția prețurilor pe piața internă și internațională și analizează atent posibilitățile de valorificare a producției.

3. Caută asolamente care să îi permită să găsească culturi cât mai profitabile, iar în valorizarea producției utilizează combinații de contracte spot și future pentru diminuarea riscurilor de preț.

4. Abordează inputurile în cultură în direcția eficienței economice a acestora, nu de preț.

 

ROADELE INOVAȚIILOR TIMAC AGRO

Timac este partenerul care împărtășește valori comune cu fermierul AgroStrateg: performanță și investiția în inovații tehnologice, care să contribuie la dezvoltarea unei agriculturi sustenabile. ”Promisiunea noastră este să satisfacem nevoile unei agriculturi productive și durabile: fertilizare rațională cu mai multă eficiență în productivitate și mai puțin impact negativ asupra mediului.

Folosim toată expertiza noastră tehnică pentru a ne îmbogăți produsele cu specificități inovatoare, pentru a oferi niveluri ridicate de performanță, verificate atât în laborator, cât și în teren, având la bază standarde internaționale în ceea ce privește calitatea și securitatea”, declara Marius Marica, Marketing Manager Romania și Republica Moldova. 

 Noul tip de fermier AgroStrategul (1)_b


EXPERȚI ÎN NUTRIȚIE

Timac Agro Romania, ca reprezentantă locală a Grupului Roullier, este compania promotoare la nivel național a soluțiilor inovatoare de nutriție ale Grupului.

Angajat pe deplin în nutriția plantelor și animalelor de peste 60 de ani, Groupe Roullier dezvoltă soluții pentru agricultura de mâine, în Centrul Mondial de Inovație Roullier (CMI), probabil cel mai mare centru de cercetare la nivel mondial, adresat nutriției plantelor.

 Noul tip de fermier AgroStrategul_b

 

 

un articol de

TIMAC AGRO ROMÂNIA

mai multe pe această temă www.ro.timacagro.com

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →