2 minute de citit

Noul 6M de la John Deere a ajuns şi în România

Marius Moga este primul român care a apărut în spaţiul public la volanul noului tractor. S-a întâmplat chiar vineri, în timpul lansării oficiale de pe piaţa noastră, când îndrăgitul compozitor de muzică şi om de televiziune (căruia i-a fost atribuit rolul de gazdă) a urcat în cabină stârnind „invidia” sutelor de internauţi care au asistat la eveniment din faţa calculatoarelor sau a telefoanelor mobile inteligente. Agricultura digitală a căpătat, aşadar, noi valenţe.

Marius_Moga-John_Deere_bCât despre adevărata vedetă a zilei, tractorul John Deere 6M de generaţie nouă, specialiştii IPSO ne-au oferit toate motivele să credem că merita o astfel de prezentare, într-o lume cu totul diferită de cea pe care o ştiam acum câteva luni. Dar aşa cum remarca şi Arnaud Van Strien, directorul general al companiei care reprezintă interesele John Deere în România, „trăim provocări fără precedent, iar aceasta este doar o perioadă peste care vom trece, pentru că la un moment dat ne vom relua ritmul şi obiceiurile”.

Până atunci, însă, am avut parte, iată, de această premieră, în care un produs cât de poate de real este prezentat mai întâi în mediul online. Tractorul John Deere 6120M pe care echipa IPSO Agricultură l-a expus în platoul virtual este unul dintre cele peste zece modele care alcătuiesc această gamă, cu puteri între 90 şi 195 de cai, ce acoperă o plajă foarte variată de aplicaţii.

Pe lângă cabina complet reproiectată, acest tractor, care şi-a câştigat în timp reputaţia de a fi unul extrem de fiabil şi popular în preferinţele fermierilor români, vine cu trei opţiuni de transmisii şi multe alte caracteristici, despre care veţi putea afla citind următorul număr al revistei FERMA.

JD-6M-01_b

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →