Noua serie Valtra N - Mașina anului 2016 - Revista Ferma
2 minute de citit

Noua serie Valtra N – Mașina anului 2016

valtra1 m Noua serie Valtra N - Mașina anului 2016

Seria N poate fi configurată în funcție de preferințele clienților la fabrica Valtra, din Suolahti, Finlanda, fiind disponibile sute de caracteristici și opțiuni, care duc la crearea a milioane de posibile combinații. Fie că este vorba despre culoare, tiranți, prize hidraulice, sistem de telemetrie, dacă ele nu se regăsesc la tractorul propus, acesta poate fi personalizat în studioul Valtra Unlimited.

Transmisia Powershift vine cu opțiunile HiTech, Active, Versu (cu cinci trepte) și Direct. Transmisiile Active, Versu și Direct au sistem hidraulic load-sensing, cu debite de 115, 160 sau 200 l/min. Hidraulica la modelele HiTech și Active este comandată mecanic, iar cea de pe Versu și Direct este comandată electronic.

Motor AGCO Power Tier4 cu tehnologie SCR Only este mai ”nervos” și eficient din punct de vedere al economiei de carburant. Modelele N104, N114 și N124 sunt antrenate de motoare AGCO Power în 4 cilindri, 4,4 litri iar N134, N154 și N174 au o cilindree de 4,9 litri. Tehnologia Sigma Power asigură un necesar suplimentar de 10 CP atunci când priza de putere nu are sarcină suficientă.

Noua cabină la generația a 4-a a seriei N este similară cu cea de pe noua serie T. Aceasta oferă o vizibilitate excelentă în toate direcțiile (cu până la 6,5 mp de sticlă) și este silențioasă (<70 dB). Cabina seriei N este disponibilă cu una sau cu două uși. Poate fi configurată într-o mare varietate de opțiuni, ca de exemplu, cu un sistem audio cu woofer integrat, un ștergător de parbriz față care acoperă 270 grade, parbriz față sau spate încălzite și un sistem de conducere în ambele sensuri TwinTrac. 

Dimensiunea standard a rezervorului de combustibil este de 250 litri, opțional 300 litri,

iar capacitatea rezervorului de AdBlue este de 45 litri.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →