Noua frontieră Mulmix - Revista Ferma
3 minute de citit

Noua frontieră Mulmix

Instalaţiile pentru stocare/portuare care utilează spaţiile realizate din beton, după câţiva ani de la construire, au nevoie de restructurare pentru a fi în continuare productive şi pentru a avea eficienţă sporită. Cu alte cuvinte, ele trebuie suspuse unui proces de modernizare.

Noua frontieră Mulmix

Modernizarea este o operaţiune de retehnologizare şi îmbunătăţire a instalaţiilor industriale care necesită o eficienţă mai mare, în scopul de a le prelungi ciclul de viaţă sau de a reduce costurile de producţie, ori de a obţine o calitate superioară la produsele finite, care să fie cât mai competitive pe piaţa internaţională de retail.
Modernizarea se poate realiza în etape, în funcţie de nevoile care apar. De exemplu, puteţi începe cu o simplă schimbare a modului de folosinţă a instalaţiei (trecerea de la seminţe la făină) sau cu o adaptare a echipamentelor la noile tehnologii, în scopul de a creşte capacitatea de încărcare/descărcare, calculată în tone/oră. Dar este posibil să se facă o retehnologizare reală în ceea ce priveşte eficienţa, care permite instalaţiei să înceapă o nouă viaţă productivă, rezultând o capacitate de lucru mărită, economie de energie, o siguranţă igienico-sanitară şi în ceea ce priveşte reglementările ATEX în vigoare.

Flexibilitate şi soluţii de specialitate
Mulmix, în ultimii ani, a investit mult în ceea ce priveşte tehnologia şi resursele umane, investiţii care au permis companiei să-şi consolideze brandul şi să-şi ofere serviciile în mod constructiv şi profesionist pe pieţele de profil, specializându-se, prin urmare, în renovarea spaţiilor de stocare din beton.
Pentru a gestiona în mod avantajos o astfel de modernizare, este esenţial a avea bune abilităţi tehnice pe echipamente, precum şi o bună flexibilitate, având în vedere că, de foarte multe ori, sunt necesare diferite adaptări la structurile existente. Foarte importantă în acest sens este capacitatea de a oferi clienţilor măsuri adecvate, ce pot include, de asemenea, posibilitatea de a concepe piese noi, care urmează să fie integrate în instalaţiile existente.
Astăzi, mai mult ca oricând, Mulmix poate fi partenerul ideal pentru acest tip de proiecte în sectorul agroindustrial.

Text şi foto: MULMIX

 

OFERTA DE SERVICII MULMIX
Mulmix oferă consultanţă tuturor companiilor care doresc să modernizeze propriile instalaţii de stocare. Pachetul de servicii Mulmix cuprinde:
– Studiu de fezabilitate;
– Analiza finaciară a investiţiilor;
– Proiectare;
– Lideri de proiect pentru a sprijini toate activităţile;
– Producţia de echipamente şi de silozuri;
– Instalarea şi asamblarea echipamentelor;
– Testarea lor;
– Servicii post-vânzare.

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 9 (192) din 15-31 mai 2017

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →