3 minute de citit

Noile tehnologii care vor revoluționa sectorul horticol din România

Biocontrolul dăunătorilor din culturile de legume

 

Schimbările climatice, apariția constantă a unor noi dăunători, rezistența dăunătorilor la pesticide, ne fac să regândim tehnicile de cultivare pe care le utilizăm. Din acest motiv, Marcoser, lider în România în distribuția inputurilor agricole și specializată în tehnologia de cultivare a legumelor, oferă în exclusivitate pentru piața românească tehnologia STARSKii & CART, de la compania internațională Bioline Agrosciences, lider mondial în aplicarea tehnologiilor pentru controlul  biologic.

Starskii Aubergine (1)_b


Cum funcționează tehnicile de control biologic

 

Tehnicile de control biologic utilizează un organism  viu care luptă împotriva dăunătorului.

În acest caz, STARSKii & CART este alcătuit din două elemente care funcționează împreună, pe de o parte organismal viu în sine și, pe de altă parte, tehnologia care îl eliberează:

• STARSKii® preia toate atributele Amblyseius swirskii, un acarian foarte adaptabil, cu o capacitate dovedită de a face față schimbărilor din culturi, celor legate de dăunători și de mediu.

•CART este noul și inovatorul sistem de eliberare, care satisface toate nevoile insectelor benefice.

Starskii Cucs IV (1)_b


O modalitate bio de a îmbunătăți sectorul horticol din România

 

Domnul Marius Petrache, Director General la Marcoser și doctor inginer în horticultură, susține următoarele: „combaterea integrată a dăunătorilor nu este pur și simplu viitorul agriculturii din România, ci este prezentul și fermierii trebuie să o introducă treptat în culturile lor. Ideea că există „insecte bune” care le  controlează și le distrug pe  „cele rele” pare utopică, dar, este reală și extrem de eficientă pentru  îmbunătățirea producției culturilor noastre.

Starskii Pepper (1) (1)_b


Scapă de trips  și de musculițele albe din culturile de legume 

 

Această nouă tehnologie de control biologic pentru trips și muște albe va fi disponibilă din luna Mai pe site-ul www.marcoser.ro.  Dacă doriți mai multe informații despre modul în care funcționează în culturi, ce beneficii oferă sau despre modalitatea de achiziționare și de aplicare, puteți contacta echipa de ingineri horticoli de la Marcoser, sunând la numărul de telefon  0374. 080 808 și, de asemenea, puteți afla mai multe informații din acest articol.

Marcoser este o afacere de familie fondată în România, în anul 2005, iar activitatea principală este consultanța specializată în cultivarea legumelor. Furnizăm clienților noștri produse, tehnici și servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri corecte. Toate produsele sunt testate în ferma Marcoser din comuna Matca pentru a verifica dacă sunt conforme condițiilor de mediu din țara noastră.

Informații de contact:

Inmaculada Duarte (Marketing Manager)

Email: inmaduarte@marcoser.ro – Telefon: 004-0756-711-763

 

 

 

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →