NHR Agropartners - pregătit de INDAGRA 2019 - Revista Ferma
5 minute de citit

NHR Agropartners – pregătit de INDAGRA 2019

La standul NHR Agropartners, având coordonatele de localizare: platforma exterioară 11 la numărul 02, veţi găsiţi expuse într-un spaţiu generos, de 600m2, utilaje de la producători consacraţi care pun accent pe calitatea utilajelor agricole şi serviciilor post vânzare.

nhr-indagra_b

De la firma Deutz-Fahr, vom avea tractoare, pornind de la 84 până la 336 CP, incluzând modele care se pot folosi în orice tip de fermă, inclusiv pentru plantaţiile viticole sau pomicole, şi combina de cereale C7206 TS cu turbo separator, de 340 CP, echipată cu header de păioase de 6,5m cu posibilitate de conversie pentru cultura de rapiţă. Toate combinele Deutz Fahr beneficiază de garanţie extinsă de până la 4 ani sau 3 ani de revizii gratuite.

Printre tractoarele Deutz-Fahr, vedetele sunt două modele speciale 7250 şi 9340 Warrior, de culoare neagră, fabricate în Germania, în cea mai modernă fabrică de tractoare din Europa. Aceste două modele îndeplinesc ultime norme în materie de poluare având motor Tier V şi sunt echipate cu transmisie variabilă continuă, care uşurează munca operatorului şi contribuie la creşterea eficienţei tractoarelor, corelarea turaţiei motorului şi a vitezeif ăcându-se automat, în funcţie de sarcină. Pentru a demonstra fiabilitatea tractoarelor Deutz Fahr, aceste modele speciale beneficiază de garanţie extinsă: 3 ani sau 3.000 ore.

Vom avea expuse şi tractoare Deutz-Fahr Seria 6 care reprezintă cel mai bun mix de tehnologie din clasa de putere. Deutz- Fahr a dezvoltat seria 6 pentru ferme mari, medii sau ferme mici, cu 12 modele variind de la 156 la 226 CP, disponibil în două variante de platforme, trei tipuri de transmisie (TTV, RCShift, PowerShift), două configuraţii de cabină, cu diferite niveluri de confort, precum şi diverse alte opţiuni. Astfel, Seria 6 permite fermierilor să-şi creeze în mod individual cel mai bun mix de tehnologie în această clasă de tractoare, redefinind conceptul de configurabilitate. Modelele expuse din această clasă sunt Deutz Fahr 6165 RC-Shift de 157 cai putere care este la preţ special şi are 3 ani garanţie şi Deutz Fahr 6140 PowerShift de 130 cai putere.

Din Seriile 5 şi 5G vor fi expuse tractoare utilitare special echipate pentru a face faţă provocăriilor atât în ferme agricole, ferme de animale, ferme mixte cât şi aplicaţiilor din livezişi vii.
Toate tractoarele sunt dotate cu motoare Deutz cu emisii poluante reduse şi consum mic de combustibil.

De la producătorul britanic JCB vor fi expuse două utilaje: tractorul Fastrac 8330 de 335 CP şi încărcătorul telescopic 538-60 , care poate ridica3,8 tone la 6m înălţime. Acesta este dotat cu diverse accesorii, precum furci şi cupe, pentru a acoperi o gamă cât mai variată de cerinţe. Tractorul Fastrac 8330 are şaşiu integral cu suspensie pe ambele punţi, frâne externe şi ABS pe fiecare roată, transmisie CVT (cu variaţiecontinuă). Tractoarele JCB Fastrac fiind singurele tractoare din lume cu şaşiu complet, cu suspensie pe ambele punţi, şi singurele care pot rula legal în siguranţă cu viteze de până la 70 km/h. Acestea sunt în egală măsură capabile să concureze cu camioanele pentru transport, dar şi să execute orice lucrare agricolă. În plus se adaugă forţa de tracţiune remarcabilă, capacitatea de a lucra cu utilaje foarte mari, o cabină de top şi folosirea unor tehnologii eficiente care asigură un consum redus de combustibil şi costuri de operare reduse. Toată gama de încărcatoare telescopice beneficiază până pe 31 Decembrie 2019 de oferta financiară avantajoasă începând cu 0 % dobândă.

Gama de utilaje pentru prelucrarea solului şi însămânţare cuprinde utilajele de la Poettinger: plug cu 5 trupiţe Servo 35S, grapa cu discuri FOX 300 ADD pentru tractoare de 100 cai putere şi semănătoarea de păioase Vitasem 402 de 4m şi 1400l, de la Einboeck cultivatorul Vibrostarde 3,9 m, destinat în special solurilor uşoare, medii şi pietroase, de la Sfoggia semănătoarea Sigma 5, pe 6 rânduri pentru plante prăşitoare: porumb şi floarea-soarelui, cu brăzdare cu discuri şi sistem de monitorizare a debitului de boabe perând şi de la producătorul Dal-Bo o tocătoare pentru resturi vegetale tip tăvălug de 6.3m, MiniMax, care se pretează foarte bine la coceni de porumb, tulpini de floarea-soarelui, rapită, mirişte de grâu sau chiar ierboase, cu un consum de combustibil mult redus faţă de o tocătoare obişnuită.

Pentru efectuarea tratamentelor fitosanitare şi tratamentelor de fertilizare, vom expune de la firma Hardi o maşină de erbicidat autopropulata Hardi Alpha Evo Twin Force cu capacitate a rezervorului de 4.100 de litri, având motor Deutz Tier 4 Final de 245 CP şi de la firma Bogballe vom expune maşina de împrăştiat îngrăşăminte chimice, M45W de 4050L cu capacitatea de aruncare a îngrăşământului de până la 650 kg/min şi cu control al secţiunii de dozare a îngrăşământului: Dual Dynamic. Toate maşinile Bogballe dispun de sistem unic de împrăştiere spre centru sau spre exterior a îngrăşămintelor.

Va fi expusă la stand şi maşina Gregoire Ecoprotect pentru tratamente filtosanitare în vii, care poate recupera un procent important din soluţia pentru tratament.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →