4 minute de citit

NHR Agropartners la Agromalim 2018

NHR Agropartners participă, în perioada 13-16 Septembrie, la cel mai mare eveniment agricol din vestul ţării, târgului Agromalim Arad 2018, cu un stand expoziţional de circa 600m2, unde vor fi expuse utilaje agricole specifice fermierilor din zonă cuprinzând o gamă largă din utilajele pe care le comercializam, deoarece vrem ca fermierii să aibă ocazia să le vadă pe viu.

Gama de maşini agricole expuse cuprinde mărci consacrate, inclusiv pe plan international. De la firma Deutz-Fahr, vom avea tractoare, pornind de la 126 până la 336 CP şi combine de cereale de la 230 până la 395 CP.

Agromalim3_b

Printre vedetele standului se numără, modelele de tractor 9340 Warrior şi 7250 Warrior, de culoare neagră, cu transmisie variabilă continuă, care uşurează munca operatorului şi contribuie la creşterea eficienţei tractoarelor, corelarea turaţiei motorului şi a vitezei făcându-se automat, în functie de sarcină. În plus, aceste modele beneficiază de 3 ani sau 3000 de ore garanţie şi de ofertă specială de finanţare începând cu 0% avans şi 1,5% dobândă.

Tractoarele Deutz-Fahr seria 6 reprezintă cel mai bun mix de tehnologie din clasa sa de putere. Deutz- Fahr a dezvoltat seria 6 pentru ferme mari, medii sau ferme mici, cu 12 modele variind de 156 – 226 CP, disponibie în două variante de platforme, trei tipuri de transmisie (TTV, RCShift, PowerShift), două configuratii de cabină, cu diferite niveluri de confort, precum şi diverse alte opţiuni. Astfel, Seria 6 permite fermierilor să-şi creeze în mod individual cel mai bun mix de tehnologie din această clasă de tractoare, redefinind conceptul de configurabilitate. Din această serie vor fi expuse 2 modele de 156 şi 207 CP.

Din seriile 5 si 5G vor fi expuse tractoare utilitare special echipate pentru a face faţă provocăriilor atât în ferme agricole, ferme de animale, ferme mixte cât şi aplicaţiilor forestiere sau municipale. Din aceasta serie vor fi expuse 2 modele de 106 şi 126 CP.

Toate tractoarele sunt dotate cu motoare Deutz, cu emisii poluante reduse şi consum mic de combustibil.

Agralim3_b

O alta vedetă a standului este combina de cereale C 9206 TS cu turbo separator, buncăr de 9.500l şi 395 CP, echipata cu header de paioase de 7,2m şi cabină Commander V care oferă operatorului uşurinţă în manevrabilitate. Combinele din seria C9000 oferă un consum redus de combustibil, costuri de operare scăzute şi întreţinere simplă.

De la producătorul britanic JCB va fi expus modelul de încărcator telescopic 531-70 , care poate ridica 3,1 tone la peste 7 m înălţime. Este dotat cu diverse accesorii, precum furci şi cupe, pentru a acoperi o gamă cât mai variată de cerinţe. Toate încărcatoarele telescopice beneficiază până pe 30 Septembrie de ofertă financiară avantajoasă cu 0 % dobândă.

Gama de utilaje pentru prelucrarea solul şi însămânţare cuprinde utilajele de la Poettinger: plug cu 6 trupiţe Servo 35S, grapa cu discuri Terradisc 4001 de 4m şi semănătoarea de păioase Vitasem 402 de 4m care beneficiază până pe 30 Septembrie de preţ special: 15.900 euro (fără TVA), cultivatorul Vibrostar de la Einboeck de 3,9 m, destinat în special solurilor uşoare, medii şi pietroase, semănătoarea Sfoggia Sigma 5, pe 6 rânduri pentru plante prăşitoare: porumb şi floarea-soarelui, cu brăzdare cu discuri şi sistem de monitorizare a debitului de boabe pe rând şi de la producătorul Dal-Bo o tocătoare pentru resturi vegetale tip tăvălug de 6 m, MaxiCut, care se pretează foarte bine la coceni de porumb, tulpini de floarea-soarelui, rapită, mirişte de grâu sau chiar ierboase, cu un consum de combustibil mult redus faţă de o tocătoare obişnuită.

Agromalim_b

Pentru efectuarea tratamentelor fitosanitare şi tratamentelor de fertilizare, vom expune de la firma Hardi o maşină de erbicidat tractată Ranger Eagel cu capacitate a rezervorului de 2500 de litri, având garda la sol înaltă şi centru de greutate coborât şi de la firma Bogballe vom expune maşina de împrăştiat îngrăşăminte chimice, M45W Plus, model lansat la Agritehnica 2017. Noutatea acestei maşini de împrăştiat îngrăşăminte chimice constă în creşterea capacităţii de aruncare a îngrăşământului de până la 650 kg/min şi un nou control al secţiunii de dozare a îngrăşământului: Dual Dynamic. Toate maşinile Bogballe dispun de sistem unic de împrăştiere spre centru sau spre exterior a îngrăşîămintelor.

Pentru achiziţia de utilaje agricole vom avea oferte de finanţare atractive începând de la 0% avans şi 0% dobândă dar şi oferte promoţionale valabile doar pe perioada târgului.

Vă aşteptăm cu drag!

Cisteste si...

Recomandările redacției

11 Sfaturi utile pentru a vă pregăti tractorul pentru iarnă

11 sfaturi pentru a vă pregăti tractorul pentru iarnă:
1. Efectuați verificările de rutină.
2. Spălaţi şi curăţaţi temeinic tractorul.
3. Goliți rezervorul și folosiți un combustibil de iarnă.
4. Verificaţi echipamentele de cauciuc.
5. Verificaţi presiunea şi umflaţi suplimentar anvelopele.
6. Gresaţi fiecare rulment/bucşă.
7. Scoateți bateriile în cazul “parcării” pe termen lung.
8. Parcați tractorul sub un şopron sau într-un garaj închis.
9. “Ajutaţi” tractorul să pornească în timpul iernii.
10. Nu uitaţi că iarna este momentul perfect pentru a face lucrările de întreținere şi reparaţiile.
11. Utilizați greutăți suplimentare, anvelope de zăpadă sau lanțuri pentru anvelope.

piata tractoarelor b 11 Sfaturi utile pentru a vă pregăti tractorul pentru iarnă
Ultimele articole
Ferma lumina credit foto iStock 1162244809 Vladimir Zapletin Ferme cu lumina stinsă!

Ferme cu lumina stinsă!

Fermierii români depun armele. Preţuri mici, datorii mari, speranţe deşarte… Fiecare zi aduce tot mai multă deznădejde şi într-un final […]

Citește mai multe știri →