NELU STAMATE - promotorul unor PRODUSE de NIŞĂ! - Revista Ferma
2 minute de citit

NELU STAMATE – promotorul unor PRODUSE de NIŞĂ!

„Noi promovăm întotdeauna produse de nişă. Pentru această perioadă, avem să punem la dispoziţia fermierilor tulceni un aplicator pentru îngrăşămintele microgranulate TS 120 care se poate monta pe semănătorile de păioase şi prăşitoare, realizându-se, astfel, fertilizarea culturilor agricole”, ne-a declarat pentru revista Ferma, Nelu Stamate, administratorul companiei Topzon, din Ovidiu, judeţul Constanţa, unul dintre jucătorii de pe piaţa de mecanizare a agriculturii româneşti.

Oferta companiei Topzon, dealer de tractoare, de sisteme de operare şi de transport de cereale, a fost prezentată în faţa fermierilor în cadrul unui eveniment de sală desfăşurat la Izvorul cerbului, în comuna Topolog.

Receptivi la nou
„Fermierii tulceni sunt receptivi la nou, conştienţi de faptul că tehnologia de calitate face diferenţa. Or, nu poţi ţine pasul fără a investi în fermă, investiţii smart. În judeţ, sunt soluri mai puţin fertile ce necesită o cantitate mai mare de îngrăşământ, aplicarea unor tehnologii mai deosebite, cum ar fi cele de tip conservativ, cu lucrări minime, operaţiuni de scarificare, care să mobilizeze substanţele nutritive în sol”, a susţinut Nelu Stamate.

nelu-stamate_b

Interlocutorul nostru este agronom de profesie, promoţia 2000, născut într-o localitate de pe malul Dunării, Şi cum visul oricărui tulcean este să se mute la Constanţa, iată că şi l-a împlinit.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →