Naturevo recomandă folosirea corectorilor de pH - Revista Ferma
2 minute de citit

Naturevo recomandă folosirea corectorilor de pH

„Apa reprezintă peste 95 la sută din soluţia de tratat şi ea afectează în mod direct eficacitatea pesticidelor. Aciditatea şi prezenţa sărurilor în soluţie pot duce la inactivarea produselor, iar un tratament ratat este dezastruos pentru fermier„, spunea Florian Lazăr, director tehnic în cadrul companiei Naturevo. Cea mai bună apă pentru aplicarea tratamentelor fito-sanitare ar fi apa distilată sau apa de ploaie!

Florian_Lazar-Naturevo_bO serie întreagă de pesticide care sunt omologate în Uniunea Europeană necesită un PH 5 la tratamentul apei. Pentru corectarea salinităţii şi a PH-ului apei, specialiştii Naturevo recomandă produsul Evo Right 5, un adjuvant care duce PH-ul exact la 5. Deşi catalogaţi drept produse auxiliare, adjuvanţii constituie o categorie indispensabilă pentru îmbunătăţirea efectului fertilizanţilor foliari şi a produselor de protecţia plantelor, având concomitent şi efecte secundare benefice asupra proceselor de creştere şi dezvoltare a plantelor.

„Utilizarea acestei categorii de substanţe poate face diferenţa între succesul sau nereuşita unui tratament. Din acest motiv, trebuie acordată o importanţă deosebită calităţii apei de stropit şi a folosirii adjuvanţilor”, ne asigură reprezentanţii Naturevo.

Soluţii inovatoare pentru culturi sănătoase! Acesta este angajamentul şi promisiunea Naturevo făcută fermierilor din judeţul Timiş. Amănunte de la această întâlnire vom publica în viitorul număr al revistei Ferma.

Naturevo-simpozion-Timisoara_b

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →