Mureș: Un nou showroom Mecanica Ceahlău - Revista Ferma
3 minute de citit

Mureș: Un nou showroom Mecanica Ceahlău

logo Mecanica Ceahlau_b

MECANICA CEAHLAU S.A., una dintre  cele mai active companii producatoare de echipamente agricole din România, pregatește deschiderea celui de al treilea showroom in judetul Mures, in care va expune atat utilaje produse in fabrica de la Piatra Neamț cat si produse de top pe care le are in distributie (tractoare Steyr, masini de erbicidat Projet, etc).  Inițiativa se inscrie in strategia companiei de a fi cat mai aproape de fermieri, de cerintele si nevoile acestora.

“Centrul țării este o zonă importantă din punct de vedere agricol și ne dorim ca prin prezența noastră aici să oferim atat fermierilor din Mures cat si din judetele invecinate posibilitatea de a vizualiza produsele din portofoliul nostru, mai ales ca in ultimii ani am facut pasi importanti in cresterea calitatii, fiabilitatii si a performantelor in camp a acestora.”, menționează Sorin MOLESAG, directorul general al companiei.

Mecanica Ceahlau showroom Mures 2_b

Noul showroom va avea un parc extins de echipamente, care acoperă aproape in totalitate nevoile fermierilor: prelucrarea solului, semănat, întreținerea culturilor, transport, etc. Alături de echipamentele produse in fabrica proprie, vor fi expuse și produsele-partenere pe care compania le distribuie pe piața din România: tractoare Steyr, remorci, mașinile de erbicidat Projet si incarcatoarele frontale Stoll.

“Portofoliul de produse proprii pe care Mecanica Ceahlău îl are în 2020 este cel mai mare din istoria de până acum a companiei, cel mai evoluat din punct de vedere tehnic și ne străduim ca, într-un an în care contextul de piață vine cu multiple provocări – de la secetă, la pandemie –  să aducem cat mai aproape de fermieri tot ceea ce producem in Piatra Neamt“, spune directorul general al companiei.

Astfel, vizitatorii showroom-ului din judetul Mureș vor putea vedea plugurile Ceres, scarificatoarele ușoare Hades, scarificatoarele grele MAS, cultivatoarele Kratos, combinatoarele Solaris si VM, grapele Magnum si GD3.2, semănătorile de plante prășitoare Phoenix, Safir și Perla precum si semănătorile de plante păioase SUP Diamant. De asemenea, vor fi expuse echipamente pentru întreținerea culturilor cum ar fi: cultivatoarele CF, prășitorile CFM, mașinile de împrăștiat îngrășăminte solide MIS, echipamente de erbicidat, cositori și greble.

Mecanica Ceahlau showroom Mures_b

Noul showroom al producătorului român de echipamente va fi deschis pentru publicul larg începând cu luna septembrie 2020, iar sezonul de toamnă va aduce inclusiv promoții și facilități de achiziție pentru fermieri.

Companie românească cu 99 de ani de tradiție și experiență pe piața locală a echipamentelor agricole, Mecanica Ceahlău S.A. a reusit in ultimii ani o revigorare substantiala a produselor sale aducandu-le la un inalt standard de calitate si fiabilitate, lucru apreciat in prezent de mii de fermieri de pe tot cuprinsul tarii.

Informații suplimentare despre produsele companiei sunt disponibile pe www.mecanicaceahlau.ro, în catalogul online și la dealerii companiei din toata țara.

 

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Citește mai multe știri →