Mulmix în cifre - Revista Ferma
2 minute de citit

Mulmix în cifre

Timp de o jumătate de secol de la înfiinţare, compania Mulmix a activat în peste 70 de ţări din întreaga lume.

Mulmix

În toată această perioadă, compania Mulmix a îndeplinit – prin servicii de proiectare, producţie, instalare şi asistenţă post-vânzare – cerinţele a două mii de companii care au cumpărat instalaţii complete, cu o capacitate totală de stocare a cerealelor de peste 4.500.000 de tone. Compania a produs mai mult de 8.000 de transportoare cu lanţ şi peste 3.000 de elevatoare cu cupe, cu capacităţi ce variază de la 35 la 1.000 de tone pe oră.

Investiţii noi în producţie şi în cercetare
Firma Mulmix a investit aproximativ 6 milioane de euro în noi utilaje de prelucrarea bobinelor de fier, asigurându-se astfel calitatea materiei prime şi a trasabilităţii în cadrul lanţului de aprovizionare.
O mare atenţie este acordată Departamentului de Cercetare şi Dezvoltare, care se ocupă de proiectarea soluţiilor tehnice de avangardă, atât în căutarea materialelor noi, din ce în ce mai performante, cât şi în dezvoltarea noilor sisteme de transport cereale şi seminţe oleaginoase, cu o eficienţă sporită din punct de vedere al capacităţilor, consumului, uzurii, întreţinerii şi al economiei de energie.
Mulmix se uită la trecutul său cu mândrie, dar este orientată spre viitor, pentru a fi în măsură să propună proiecte şi mai importante şi mai inovatoare.

Articol oferit de Mulmix

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 5 (188) din 15-31 martie 2017

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →