2 minute de citit

Monitorizarea inteligentă a fermei

Pachetele oferite vor include servicii precum: determinarea gradului de compromitere a culturii la momentul reluării vegetaţiei, stabilirea nivelului de îmburuienare a culturii, evaluarea densităţii plantelor, dar şi planuri precum cele de distribuire a inputurilor şi planuri cartografice.

Agro Precizie vine în ajutorul fermierilor astfel încât aceştia să lucreze cât mai eficient, prin maximizarea productivităţii şi optimizarea costurilor, dar şi de a lua decizii rapide asupra culturilor agricole calamitate în urma fenomenelor meteo extreme sau a atacului dăunătorilor. Astfel, firma noastră oferă un pachet complet de produse şi servicii Smart Farming, precum echipamente GPS de ghidare şi autoghidare marca Raven Precision din SUA, fiind unic distribuitor pentru România, programe de gestiune şi management al fermei, programe pentru gestionarea contractelor de arendă şi staţii meteo.

 agro-precizie_b_b

Avantajele fermierilor ce apelează la instrumentele moderne de monitorizare a culturilor agricole sunt următoarele: optimizarea resurselor prin reducerea consumului de apă, a fertilizanţilor şi a pesticidelor, reducerea timpului de decizie, fertilizarea eficientă, menţinerea durabilităţii sistemelor agricole şi creşterea profitului prin obţinerea de producţii mari şi de calitate. Pentru a obţine costuri cât mai mici de producţie, se recomandă utilizarea unui sistem managerial complex în vederea menţinerii controlului asupra variabilelor în exploatările agricole.

Pentru detalii şi oferte personalizate, ne puteţi vizita pe pagina noastră web: www.agroprecizie.ro.

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →