MODIFICĂRI LA PNDR 2020 - Revista Ferma
1 minut de citit

MODIFICĂRI LA PNDR 2020

acte indosariate m MODIFICĂRI LA PNDR 2020

• În primele 5 zile calendaristice de la deschiderea sesiunii și din fiecare etapă de depunere a proiectelor NU se aplică plafonul maxim de depunere, indiferent de valoarea totală a fondurilor solicitate prin proiectele depuse.

• Plafonul maxim de depunere de 120% din nivelul alocării sesiunii anuale a măsurii/submăsurii/componentei, crește la 200%. Cu alte cuvinte, AFIR va primi proiecte pe o măsură până la termenul limită sau până când valoarea publică totală a proiectelor depuse cu un punctaj estimat mai mare sau egal cu pragul de calitate aferent lunii/trimestrului respectiv ajunge la 200% (excluzând valoarea publică totală a proiectelor retrase). Această prevedere nu se aplică în primele 5 zile calendaristice din fiecare etapă de depunere.

• Forma finală a Ghidului Solicitantului va fi publicată pe pagina oficială de internet a Agenției – www.afir.info – cu minim 7 zile calendaristice înainte de lansarea sesiunii de primire a Cererilor de Finanțare.

Modificările se aplică tuturor sesiunilor de depunere a proiectelor deschise după aprobarea noului Regulament, respectiv 20 iulie 2016.

 

Articol publicat in revista Ferma nr.13(174) 1 – 15 august 2016

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →