MODIFICĂRI în conducerea AISR - Revista Ferma
2 minute de citit

MODIFICĂRI în conducerea AISR

Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR) a organizat, în data de 22 februarie 2019, Adunarea Generală, ocazie cu care a fost ales un nou Consiliu Director care va coordona activităţile asociaţiei. Conform deciziei Adunării Generale, CD a fost ales cu un mandat de doi ani.

La Preşedenţia Consiliului Director a fost aleasă compania MAISADOUR SEMENCES ROMÂNIA S.R.L, reprezentată prin Patrick Lafon.

Funcţiile de Vice-preşedinţi au fost preluate de compania PIONEER HI BRED ROMÂNIA S.R.L, prin Maria Cârjă şi de compania SYNGENTA AGRO S.R.L, prin Andrei Măruţescu.

Funcţia de trezorier a revenit, în acest nou mandat, companiei MONSANTO ROMÂNIA S.R.L, reprezentată de Mihaela Vasile.

Grupurile de Lucru pentru subiectele Tehnice (GLT), de Comunicare (GLC), pentru Legislaţie (GLL) şi pentru activităţile de Marketing (GLM) vor avea aceeaşi componenţă ca în ultimii ani, informează AISR, printr-un comunicat de presă semnat de directorul executiv al organizaţiei, Antonia Ivaşcu.

logo AISR_bDespre Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR)

AISR a fost fondată în anul 2012, cu obiectivul de a reprezenta o voce a industriei de seminţe din România şi de a asigura un dialog deschis şi permanent cu toate asociaţiile profesionale şi patronale din agricultură românească, precum şi cu autorităţile, în procesul de reglementare a seminţelor certificate din ţara noastră. Membrii Alianţei Industriei Seminţelor din România reprezintă peste 80% din piaţa internă, reunind zece mari companii (Advanta Seed, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer, RAGT şi Syngenta), care produc şi comercializează seminţe de calitate, adaptate condiţiilor de cultură din ţara noastră, oferind soluţii durabile fermierilor.

Începând cu anul 2016, Alianţa Industriei Seminţelor din România are doi membrii onorifici: Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea, precum şi Institutul de Fitotehnie Porumbeni, din Republica Moldova.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →