2 minute de citit

Mecanica Ceahlău, producătorul român nr. 1

SAFIR 6 Mecanica Ceahlau_bCompania a parcurs în ultimii ani un amplu proces de reorganizare și modernizare (linie de vopsire cu pulbere în câmp electrostatic complet modernizată; mașini unelte cu comandă numerică – strunguri, centre de prelucrare, mașini de debitat cu laser; instalații pentru sudură de ultimă generație), extindere a capacității de producție și specializare de personal, reușind astfel o consolidare a calității și creșterea standardului de excelență și fiabilitate pentru toate produsele dezvoltate în fabrica de la Piatra Neamț.

 

Mai aproape de fermieri

Într-un an în care contextul de piață vine cu multiple provocări – de la secetă, la pandemie – Mecanica Ceahlău continuă extinderea rețelei de showroom-uri cu deschiderea punctului de lucru de la Iernut, județul Mureș. Inițiativa face parte din demersul companiei de a aduce produsele sale mai aproape de fermieri și de a facilita acestora accesul la echipamente performante necesare în cadrul lucrărilor agricole.

SUP 400 DIAMANT_b

Gamă nouă de semănători

Portofoliul companiei este adaptat permanent nevoilor fermierilor și cuprinde toata gama de utilaje necesare lucrărilor de prelucrare a terenului, semănat, întreținere culturi și se adresează tuturor categoriilor de ferme. Astfel, anul acesta am lansat în lucru la fermieri cea mai nouă gamă de semănători de plante prășitoare (SAFIR 6, SAFIR 8, PHOENIX 6 șI PHOENIX 8) și păioase (SUP 300DIAMANT și SUP 400DIAMANT), gama care aduce o schimbare radicală în ceea ce privește design-ul, tehnologia și capabilitățile în teren, realizând lucrări optime cu un nivel ridicat de precizie. Alături de echipamentele proprii, produsele-partenere pe care Mecanica Ceahlău le distribuie pe piața din România sunt disponibile permanent în stocul companiei: tractoare Steyr, remorci, mașini de erbicidat Projet, încărcătoare frontale Stoll, etc.

PHOENIX 6 Mecanica Ceahlau_b

Informații suplimentare despre produsele din portofoliu sunt disponibile pe www.mecanicaceahlau.ro, în catalogul online și la dealerii companiei din toată țara.

 

un articol realizat de MECANICA CEAHLĂU, mai multe pe această temă www.mecanicaceahlau.ro                  

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →