Mașina de înfoliat baloți KUHN SW 4014 - Revista Ferma
4 minute de citit

Mașina de înfoliat baloți KUHN SW 4014

sw4014 m Mașina de înfoliat baloți KUHN SW 4014

Această versatilă mașină de înfoliat baloți paralelipipedici cu auto-încărcare dispune de o funcție unică AutoLoad pentru înfoliere non-stop complet automatizată și are avantajul adițional de a înfolia atât baloți paralelipipedici mari, medii cât și baloți rotunzi.

 

Caracteristicile unice ale mașinii SW 4014:

Operare complet automată: funcția inovativă AutoLoad de pe SW 4014 asigură înfolierea non-stop complet automatizată pentru baloții paralelipipedici și rotunzi, fără intervenția operatorului. AutoLoad detectează apropierea de baloți, scanează automat lungimea balotului și setează brațele de încărcare în poziția de pre-încărcare, obținându-se încărcarea, înfolierea și descărcarea de mare precizie a balotului din mers. Se atinge astfel o productivitate crescută într-un mediu de lucru mai ergonomic și cu mai puțin stres de-a lungul unei lungi zile de lucru.

Stabilitate de neegalat: datorită conceptului său solid, cu cadru glisant hidraulic integrat, se obține un ecartament extrem de lat pentru o stabilitate de neegalat a mașinii. Această operare unică ”drive through” asigură o încărcare facilă a balotului și o excelentă vizibilitate asupra procesului de înfoliere. SW 4014 are o lățime operațională de 4 metri în câmp și 2,50 metri în transport.

Versatilitate optimă: SW 4014 este capabilă să înfolieze baloți paralelipipedici mari, medii și baloți rotunzi de până la 1.500 kg și cu o lungime maximă de 200 cm. Înfolierea baloților rotunzi cu diametru de până la 140 cm este posibilă fără nici un echipament opțional sau reglaje mecanice. Toate dimensiunile de baloți predefinite pot fi ușor selectate cu ajutorul terminalului din cabina tractorului.

Manevrare excepțională a baloților: conceptul inteligent al SW 4014 garantează încărcarea și descărcarea facilă a baloților, din față sau din spate, chiar și la descărcarea în zone greu accesibile. Toți baloții sunt încărcați și descărcați fără risc de deteriorare sau contaminare cu sol datorită deschiderii mari între cele două perechi de role din oțel patentate*.

Înfoliere excelentă: poziționarea rolelor superioare mai scurte patentate* permite suporturilor de role de folie să fie poziționate cât mai jos posibil. Prin urmare, folia este întinsă mai aproape de centrul balotului cu mai puțină încrețire, asigurând o barieră de oxigen optimă pentru calitatea excelentă a silozului. Gestionarea și controlul ridicat al procesului de înfoliere pot fi atinse cu sistemul unic IntelliWrapTM. Aplicarea unui număr impar de straturi (4, 5, 6, 7, 8, 9…), suprapunerea reglabilă a foliei și interfața de înfoliere ușor de utilizat sunt caracteristici cheie ale IntelliWrapTM. Aceasta asigură baloți bine formați, izolați etanș și, prin urmare, o calitate mai bună a silozului.

Control ISOBUS: cu avansatul, dar totuși simplul control ISOBUS, această mașină de înfoliat oferă funcții multiple controlate din cabină cum ar fi descărcarea baloților în poziția selectată (de exemplu: înnodare superioară, descărcare pe partea scurtă).

Economie de combustibil: SW 4014 poate fi folosită cu gamă largă de tractoare datorită necesarului de ulei hidraulic limitat (45 litri, maxim 60 litri). Opțional, mașina de înfoliat poate fi echipată cu o pompă hidraulică acționată de la priza de putere pentru o capacitate de înfoliere optimă. Tractorul poate rula cu o turație la motor mai mică pentru economii de combustibil considerabile. {i mai multe economii de combustibil pot fi realizate prin alegerea turațiilor 540E/750E la priza putere. În plus, pompa hidraulică acționată de la priza de putere are un circuit închis și nu există riscul de contaminare de la tractoare diferite sau de contaminare cu praf.

 

KUHN oferă cea mai completă și versatilă gamă de mașini de înfoliere de pe piață. Acestea sunt rapide, eficiente și, mai presus de orice, fiabile. Sunteți curios cu privire la noua noastră mașină de înfoliat baloți paralelipipedici? Accesați www.kuhn.com/minisite/SW4014/com_en/index.html sau vizitați rețeaua locală de vânzări a IPSO Agricultură.

 

* Patent sau în curs de patentare în una sau mai multe țări.

 

Text: IPSO Agricultură

www.ipso.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →