Lansare produse noi pentru campania de toamna 2021, marca Biocrop - Revista Ferma
3 minute de citit

Lansare produse noi pentru campania de toamna 2021, marca Biocrop

Eveniment BIOCROP grau_b

Din anul 2006, compania Biocrop, testeaza si selecteaza soiuri si hibrizi, punand la dispozitia fermierilor romani,  o genetica agricola performanta, de ultima generatie, cu scopul cresterii rentabilitatii fiecarui hectar cultivat, atat prin sporul de productie, cat si prin calitatile agroalimentare de exceptie.

Inainte de a fi introdusi in portofoliul de produse destinat comercializarii, materialul genetic Biocrop este testat, analizat si evaluat timp de 3 ani consecutiv, astfel incat compania sa se asigure ca produsele pot oferi fermierilor beneficiile pe care le cauta.

Cerealele paioase comercializate de catre Biocrop sunt produse in Romania, in sistem irigat, cu utilaje si capacitate de procesare de o inalta eficienta si calitate a materialului semincer.

Pentru campania de tomna a anului 2021 am pregatit  un set de soiuri si hibrizi noi, rezistenti si performanti, de ultima generatie, care le ofera fermierilor calitatile necesare in contextul evolutiilor bolilor, daunatorilor si conditiilor pedoclimatice cu care acestia se confrunta.

Hibrizi de rapiṭă Biocrop, atat cei conventionali, cat si cei cultivati in sistem Clearfield, detin cea mai noua si inovativa genetica si au ca puncte forte si diferentiatoare faptul ca:

  • toleranta la Phoma – Gena RLM 7+,
  • sunt rezistenti la virusul TUYV,
  • plantele sunt foarte viguroare,
  • potentialul de productie este foarte ridicat,
  • au o rezistenta mare la boli si la temperaturi extreme,
  • pierderile sunt minime la recoltat, datorita indehiscenṭei silicvelor,
  • au un continut foarte ridicat de ulei ;
  • prezinta crestere controlata in toamna
  • au o capacitate mare de ramificare in treimea inferioara

Eveniment BIOCROP rapita _b

 

Astfel, noutatile Biocrop pe segmentul rapita de toamna sunt hibrizii:

1. MATRIX CL – NOU – semi-timpuriu 

 

Hibrid de ultima generatie pentru sistemul de productie Clearfield cu pachet genetic de exceptie: rezistenta la virusul galben al ridichii (TuYV), caracter de indehiscenţă a silicvelor, toleranta la Phoma(gena RLM7+), toleranta foarte buna la ger, seceta, potential de productie excelent.

 Eveniment BIOCROP rapita 1_b

2. DUPLO – NOU – semi-tardiv

 

Hibrid de ultima generatie, rezistent la virusul galben al ridichii TuYV, prezinta caracter de indehiscenţă a silicvelor, toleranta la Phoma (gena RLM7+), toleranta foarte buna la ger, seceta, potential de productie excelent, vigoare sporita.         

 Eveniment BIOCROP grau 1_b

 

Soiurile noi de cereale din portofoliul Biocrop din aceasta campanie sunt:

 

1. EMBLEM – timpuriu

Grau nearistat, calitatea A panificatie, cu foarte buna toleranta la cadere, rezistenta foarte buna la rugini, numar mare de boabe pe spic, toleranta ridicata la ger, seceta si boli, potential de productie si capacitate de infratire foarte ridicate.

 

2. ESPRIT – semi-tardiv

 

Orz pentru furaj, soi de toamna cu 6 randuri de boabe, cu capacitate de infratire foarte ridicata, care prezinta uniformitate la coacere, foarte buna toleranta la cadere, toleranta la mozaicul galben al orzului, potential de productie foarte ridicat, adaptabilitate in toate zonele de cultivare, foarte buna toleranta la seceta.

Strategia Biocrop de a introduce periodic in portofoliu hibrizi și soiuri de ultima generatie are ca scop furnizarea catre fermierii romani de material genetic performant si contribuirea la cresterea rentabilitatii exploatatilor agricole.

 

Comunicat transmis de catre Biocrop.

Pentru mai multe detalii contactati: Roxana Pârvulescu, Marketing Manager Biocrop, telefon 0759.019.596, Mail : marketing@Biocrop.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →