Landini Powerfarm 100, un tractor fiabil şi modern - Revista Ferma
2 minute de citit

Landini Powerfarm 100, un tractor fiabil şi modern

powerfarm1 copy m Landini Powerfarm 100, un tractor fiabil şi modern

Aceste motoare sunt dotate cu un sistem avansat de injecţie de carburant care optimizează amestecul aer-combustibil, îmbunătăţind astfel arderea şi randamentul motorului, avem astfel mai mulţi cai putere şi un cuplu mai mare, cu costuri de operare mai mici.

Motorul Perkins este silenţios, cu emisii reduse şi cu un cuplu puternic.
Transmisia modulară este echipată cu un dispozitiv de control al ambreiajului şi marşarier şi este disponibilă în două versiuni:

• mecanică (SPEED FOUR)
• electrohidraulică (POWER FOUR).

Transmisia POWER SHUTTLE include un marşarier hidraulic de ultimă generaţie si un splitter hidraulic (POWER FOUR + 20% mărit).

Pompa hidraulică oferă o capacitate totală de 82 l/min. Sistemul trei punct asigură o capacitate de ridicare de 3.750 kg. Sistemul dispune de până la 4 valve, dintre care două controlate de joystick-ul pentru încărcătoare frontale şi două controlate de manete situate lângă scaunul conducătorului auto.

Linia capotei păstrează stilul familiei Landini iar vizibilitatea de jur-împrejur a cabinei oferite de uşile laterale, în totalitate din sticlă, prinse de stâlpul din spate, asigură o vedere periferică deosebit de bună, manevrabilitate şi plăcere de a conduce.

Performanţele tractorului sunt sporite de confortul cabinei, cu controale logic-aranjate şi sistemul de aer condiţionat montat în plafonul cabinei. Înălţimea ajustabilă a scaunului şi profilul arcuit al capotei asigură o vizibilitate perfectă în timpul manevrării. Panoul de bord este dotat cu instrumente analogice care permit citirea rapidă şi uşoară a informaţiilor.

Seria de tractoare cuprinde patru versiuni dotate cu diferite modele de motoare cu capotă rabatabilă ce permite un acces uşor la motor pentru întreţinerea şi service-ul de rutină şi posibilitatea de a alege între cinci tipuri de transmisie, două stiluri de cabine pentru adaptabilitate maximă, un confort optim şi o productivitate sporită.

Cele două cabine diferă la poziţia tobei de eşapament, care este plasată pe stâlpul din partea dreaptă a cabinei la versiunea Top Confort şi deasupra capotei la versiunea Confort şi suspensie pneumatică la versiunea Top Confort.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →