3 minute de citit

KWS – consultantul culturilor tale

mykws rotatia culturilor_b

Rotația culturilor este o tehnică agricolă care se practică de sute de ani, având numeroase beneficii: prevenirea bolilor, limitarea înmulțirii diverșilor dăunători, conservarea substanțelor nutritive din sol. Practicarea rotațiilor într-un mod echilibrat prezintă avantajul de a eficientiza producția și de a facilita obținerea unor recolte de calitate.

În acest context, KWS a lansat un nou instrument digital pentru planificarea asolamentelor.

 

Performanță agricolă și protecție pentru mediu

Cu ajutorul serviciului Consultantul culturilor, dumneavoastră, fermierii KWS, veți putea să comparați cu ușurință posibilele variante de rotații și să planificați viitoarele asolamente.

Această aplicație, ușor de folosit, vă va ajuta să atingeți cele două obiective ale rotației: performanța agricolă și protecția mediului înconjurător, în special a solului.

KWSCrop-Manager-RO_b


Noua funcție esențială pentru lumea agro-digitală

Agricultura modernă beneficiază din ce în ce mai mult de tehnologiile digitale. Serviciile virtuale oferite de KWS prin portalul myKWS se înscriu în această tendință a digitalizării agro, bucurându-se de un ecou puternic în rândul fermierilor. Noutatea sezonului, Consultantul culturilor, reprezintă un nou pas spre facilitarea din exterior, prin „mijloace neinvazive”, a operațiunilor agricole necesare pentru agricultură de performanță.

Consultantul culturilor permite valorificarea avansată a experienței acumulate de specialiștii noștri și accesul unui număr tot mai mare de fermieri la know-how-ul oferit. myKWS și Consultantul culturilor reprezintă, în cele din urmă, o bancă de informații pe care partenerii noștri le pot folosi, procesate și personalizate solelor pe care aceștia le administrează. Portofoliul KWS cuprinde produse variate și numeroase, iar dezvoltarea instrumentelor digitale oferite de compania noastra va ține pasul cu evoluția produselor și a culturilor.

Considerăm că acest nou instrument, Consultantul culturilor, care va fi dezvoltat în permanență, răspunde nevoilor reale ale fermierilor deoarece oferă asistență pentru luarea unor decizii rapide atât în situații de criză, cât și pentru planificarea pe termen lung. Sper că tot mai mulți dintre dumneavoastră îl vor accesa și se vor bucura de beneficiile sale, iar noi promitem să venim în permanență cu noutăți utile pentru fermele dumneavoastră.

Sigla KWS-myKWS

Pentru mai multe detalii privind serviciul digital myKWS și pentru o analiză mai clară a beneficiilor oferite de acesta, vă recomandăm să accesați www.kws.ro, secțiunea myKWS.

un articol de CĂTĂLIN PIROȘCĂ

Director de Marketing KWS România

mai multe pe această temă www.kws.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →