Kubota upgradează modelele din populara serie G de masini de tuns iarba - Revista Ferma
3 minute de citit

Kubota upgradează modelele din populara serie G de masini de tuns iarba

Aceste masini au fost dezvoltate special pentru a întruni cerințele speciale ale clienților din segmentul profesionist: administrații locale, prestatori de servicii, proprietari de terenuri mari.

Seria G ofera doua modele de masini de tuns iarba: G231 si G261.

G_Series_picture_b

Ambele modele vor fi disponibile cu colectoare de iarbă cu descărcare joasă, dar și înaltă. Mașinile sunt dotate cu transmisie hidrostatică și sunt echipate cu motoare Kubota puternice, de 23 CP și 26 CP, precum și cu un ambreiaj PTO electromagnetic, care înlocuieste PTO-ul hidraulic, pentru reducerea pierderii hidraulice.

În plus, operatorii acestor modele de înaltă tehnologie vor beneficia de o putere mai mare, viteza crescută și confort sporit. Mașinile de tuns iarba din seria G au fost proiectate să se deplaseze mai rapid și să ofere o și mai mare performață a cositului, astfel reducând consumul de timp, bani și efort din partea clienților. Performanța crescută și adaptabilitatea noii serii G de la Kubota permite de asemenea operatorilor să lucreze mai eficient pe diferite tipuri de teren, care în alte condiții ar reprezenta o provocare dificilă.
Cu o viteza de 19.0 km/h, cea mai mare din industrie, mașinile de tuns iarba Seria G permit utilizatorilor să taie iarba la viteze mai mari și astfel să își termine treaba mai rapid. Aceste mașini noi asigură operatorului un mai mare control al direcției, în timp ce sunt doatate cu un sistem de colectare mult îmbunătățit, care permite o curgere impecabilă a ierbii și reduce riscurile de înfundare. Aceste funcții noi asigură o calitate înaltă a tăierii și o reducere semnificativă a timpului de lucru, care se traduc în final în costuri mai mici de operare.

Noile modele din seria G vor fi disponibile în centrele Agri Alianța începând cu a doua jumătate a anului 2020.

Despre Kubota Corporation

Încă din 1890, Kubota Corporation este un producător de top în domeniile agricol, al gazonului, fânului, echipamentelor și motoarelor industriale. Cu sediul central în Osaka, Japonia, și birouri în peste 110 țări din America de Nord, Europa și Asia, Kubota a obținut în 2019 venituri de 17,6 miliarde de dolari. Deși echipamentele agricole reprezintă linia principală de produse Kubota, compania deține de asemenea un portofoliu diversificat de produse dedicate altor industrii, inclusiv: sisteme de filtrare a apei la nivel de oraș, irigații, conducte, acoperișuri, construcții civile și valve subterane mari.

 Misiunea noastră

Misiunea noastră, „For Earth, For Life“, vorbește despre angajamentul nostru față de conservarea mediului natural al pământului, ajutând în același timp la producția de alimente și alimentarea cu apă, vitale nevoilor unei populații mondiale în continuă creștere. Această misiune se realizează de fiecare dată când un tractor Kubota lucrează terenul pentru a produce alimentele care susțin viața, sau când echipamentele noastre de construcție excavează pentru a crea rețele de transport al apei sau pentru a oferi adăpost.

Pentru mai multe informații despre Kubota, vizitați www.agrialianta.com www.kubota-global.net sau www.kubota-eu.com.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →