Kubota lanseaza noua serie de tractoare compacte EK1 - Revista Ferma
3 minute de citit

Kubota lanseaza noua serie de tractoare compacte EK1

Aceasta serie este rezultatul colaborării dintre Kubota Corporation și Escorts Limited.

Primul model din gama, EK1-261, este gândit pentru a satisface nevoile fermierilor mici, dar și ale celor care și-au făcut din agricultură un hobby.

EK_Picture_b

Echipat cu un motor de 1318 cc în 3 cilindri, Stage V, care dezvoltă 25 CP, K1-261 are un rezervor de motorină de 24 litri, asigurând perioade lungi de lucru între realimentări. Acest tractor 4WD este echipat cu o transmisie mecanică cu 9 viteze înainte și 3 viteze înapoi, asigurând o precizie crescută și adaptabilitatea necesară fiecărei lucrări. Designul economic al manetelor permite schimbarea cu usurință a vitezelor.

În plus, EK1-261 oferă performanțe surprinzătoare generate de servodirecția hidraulică și o pompă hidraulică de 20 l/min. Acest sistem hidraulic asigură o reactivitate înaltă a încărcătorului și o capacitate de ridicare de până la 750 kg. Tractorul este dotat în standard cu o valvă hidraulică dublu efect și 2 viteze PTO: 540 și 540 eco.

Platforma plată și spațiul generos al operatorului asigură o zonă de lucru funcțională și bine proiectată, fiind foarte confortabilă la condus. Luminile de drum sunt caracterizate de tehnologia moderna LED. Tractorul este de asemenea echipat cu o trusă de scule, pemtru întreținerea zilnică.

EK1-261 este singurul tractor de pe piata care ofera si control pozitie, si control efort. Controlul efort ofera operatorului posibilitatea de a face munca de tragere mai usor, fara costuri suplimentare. Cu raportul sau excelent calitate-pret, achizitia acestui nou tractor devine posibila pentru orice buget.

Tractorul este disponibil cu 3 opțiuni de cauciucuri, pentru aplicații diferite:
• Cauciucuri agricole
• Cauciucuri pentru gazon
• Cauciucuri industriale

Proiectat având ca referință centrală experiența operatorului, acest tractor va fi disponibil în centrele Agri Alianța la sfârșitul anului 2020.

Despre Kubota Corporation

Încă din 1890, Kubota Corporation este un producător de top în domeniile agricol, al gazonului, fânului, echipamentelor și motoarelor industriale. Cu sediul central în Osaka, Japonia, și birouri în peste 110 țări din America de Nord, Europa și Asia, Kubota a obținut în 2019 venituri de 17,6 miliarde de dolari. Deși echipamentele agricole reprezintă linia principală de produse Kubota, compania deține de asemenea un portofoliu diversificat de produse dedicate altor industrii, inclusiv: sisteme de filtrare a apei la nivel de oraș, irigații, conducte, acoperișuri, construcții civile și valve subterane mari.

 Misiunea noastră

Misiunea noastră, „For Earth, For Life“, vorbește despre angajamentul nostru față de conservarea mediului natural al pământului, ajutând în același timp la producția de alimente și alimentarea cu apă, vitale nevoilor unei populații mondiale în continuă creștere. Această misiune se realizează de fiecare dată când un tractor Kubota lucrează terenul pentru a produce alimentele care susțin viața, sau când echipamentele noastre de construcție excavează pentru a crea rețele de transport al apei sau pentru a oferi adăpost.
Pentru mai multe informații despre Kubota, vizitați www.agrialianta.com www.kubota-global.net sau www.kubota-eu.com.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Citește mai multe știri →