3 minute de citit

JD Agro Cocora susține dezvoltarea comunităților locale

“Credem în comunitățile locale și creștem împreună cu ele susținând proiectele ce contribuie la bunăstarea acestora. Oamenii din comunitățile locale sunt esențiali pentru dezvoltarea companiei. Sănătatea lor este la fel de importantă ca și sănătatea noastră. De aceea, am susținut în parteneriat cu autoritățile locale, în luna decembrie 2018, finanțarea cu fondurile necesare înlocuirii vechiului acoperiș al dispensarului medical din comuna Reviga, județul Ialomița, cu unul nou, modern și rezistent.” a declarat Dl. Hans Poulsen, Administrator JD Agro Cocora.

Astfel, în luna ianuarie 2019, intreaga comunitate alături de cadrele medicale din comuna Reviga, au putut beneficia de un dispensar medical funcțional, activitatea medicala putând fi susținută de acum înainte in condiții optime.

Sănătatea și educația, două componente importante în formarea unei societăți responsabile

Continuând seria de proiecte de responsabilitate socială, compania JD Agro Cocora crede cu tărie în sprijinirea noilor generații prin asigurarea condițiilor optime derulării procesului educațional. Următoarea inițiativa locală desfășurată de compania JD Agro Cocora a inclus renovarea școlii cu clasele V-VIII din satul Plopeni, comuna Chirnogeni, județul Constanța. Proiectul de renovare al claselor a fost vital, interiorul clădirii aflându-se într-o stare extrem de degradată, periclitând activitățile educative și diminuând starea de confort a elevilor. Acest proiect a fost primit cu multă bucurie și entuziasm de către comunitatea locală, reprezentând încă un pas în dezvoltarea comunității, creând astfel un viitor mai sigur și mai bun pentru viitoarele generații.

Despre JD Agro Cocora

JD Agro Cocora S.R.L. aparține grupului Romania Farm Invest A/S și are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. Momentan compania exploatează o suprafață de 12.500 ha în județele Ialomița și Constanța. Compania și-a creat o echipă solidă, formată din specialiști în agricultura din Romania și localnici din județele Consțanta și Ialomița. De asemenea, JD Agro Cocora beneficiază de experiența internațională în domeniul exploatărilor agricole, ceea ce înseamna cultivarea la cele mai înalte standarde a terenurilor românești.

JD-Agro-Cocora_b

Ferma JD Agro Cocora, a cărei construcție a fost finalizată în anul 2009, include o hală pentru mașini cu o suprafață de 3.450 m², precum și un atelier, spații pentru substanțe chimice și zone administrative. De asemenea, JD Agro Cocora deține o hală cu o suprafață de 2.550 m² și o capacitate de depozitare de 8.000 de tone, precum și un siloz de cereale cu o capacitate de 32.000 de tone, rezultând o capacitate totală de depozitare de 40.000 de tone.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Ferma lumina credit foto iStock 1162244809 Vladimir Zapletin Ferme cu lumina stinsă!

Ferme cu lumina stinsă!

Fermierii români depun armele. Preţuri mici, datorii mari, speranţe deşarte… Fiecare zi aduce tot mai multă deznădejde şi într-un final […]

Citește mai multe știri →