3 minute de citit

JD Agro Cocora, din nou alături de comunitate

În vederea derulării acestui proiect în condiţii optime, compania JD Agro Cocora a pus la dispoziţie atât sediul fermei din comuna Cocora, cât şi transportul din toate cele trei comune, ceea ce a permis accesul mai multor pacienţi la aceste servicii medicale gratuite.

agrococora1_b

Sănătatea înainte de toate

35 de cadre medicale şi voluntari au luat parte la acest proiect de amploare, oameni devotaţi profesiei lor care şi-au dorit să-şi aducă aportul la astfel de proiecte ce urmăresc îmbunătăţirea calităţii vieţii. Asociaţia “Caravana cu medici” a pus la dispoziţie aparatura medicală performantă necesară consultaţiilor medicale de specialitate practicate la standarde europene. Prima parte a proiectului medical “Caravana Sănătăţii Inimii” a inclus set complet de analize, iar partea a doua s-a axat pe consult şi diagnostic. Pacienţii diagnosticaţi cu diverse afecţiuni medicale, au primit din partea medicilor specialişti scrisori medicale pentru a putea beneficia de tratamente adecvate.

agrococora 2_b

“Cunoscând necesităţile comunităţii din care facem parte, ne-am dorit foarte mult să putem susţine financiar şi logistic un proiect de asistenţă medicală care să aducă o îmbunătăţire a vieţii celor în vârstă şi celor nevoiaşi care nu au acces la astfel de servicii medicale acordate la standarde europene. Dintre toate proiectele de responsabilitate socială derulate de compania noastră până acum, acesta s-a dovedit a fi proiectul nostru de suflet. Ne bucurăm ca am putut fi din nou alături de comunitatea locală şi am contribuit la bunăstarea ei.” a declarat Dl. Hans Poulsen, CEO JD Agro Cocora.

agrococora 3_b

Proiectul “Caravana Sănătăţii Inimii” a fost iniţial planificat pentru un număr de 160 de pacienţi, însă solicitările la faţa locului s-au dovedit a fi mult mai mari, astfel ca în final au fost incluşi în proiect aproximativ 200 de pacienţi din cele 3 comune. Un proiect extrem de vital pentru comunităţile locale din judeţul Ialomiţa care au fost private ani de zile de posibilitatea de a beneficia de consultaţii şi tratamente acordate de medici specialişti.
Sănătatea contribuie la bunăstare şi echilibru, de aceea proiectele de responsabilitate socială susţinute de compania JD Agro Cocora sunt definite de grija faţă de oameni, prin implicarea în astfel de proiecte oferim oamenilor şansa unei vieţi mai bune.

agrococora 4_b

Despre JD Agro Cocora

JD Agro Cocora S.R.L. aparţine grupului România Farm Invest A/S şi are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. Momentan compania exploatează o suprafaţă de 12.500 ha în județele Ialomiţa și Constanţa. Compania şi-a creat o echipă solidă, formată din specialişti în agricultură din România şi localnici din judeţele Constanţa şi Ialomiţa. De asemenea, JD Agro Cocora beneficiază de experienţă internațională în domeniul exploatărilor agricole, ceea ce înseamnă cultivarea la cele mai înalte standarde a terenurilor româneşti.
Ferma JD Agro Cocora, a cărei construcţie a fost finalizată în anul 2009, include o hală pentru maşini cu o suprafaţă de 3.450 m², precum şi un atelier, spaţii pentru substanţe chimice şi zone administrative. De asemenea, JD Agro Cocora deţine o hala cu o suprafaţă de 2.550 m² şi o capacitate de depozitare de 8.000 de tone, precum şi un siloz de cereale cu o capacitate de 32.000 de tone, rezultând o capacitate totală de depozitare de 40.000 de tone.

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Ferma lumina credit foto iStock 1162244809 Vladimir Zapletin Ferme cu lumina stinsă!

Ferme cu lumina stinsă!

Fermierii români depun armele. Preţuri mici, datorii mari, speranţe deşarte… Fiecare zi aduce tot mai multă deznădejde şi într-un final […]

Citește mai multe știri →