3 minute de citit

IPSO Agricultură participă la AGROMALIM ARAD 2018

Alături de utilajele și echipamentele agricole marca John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar FMT, la standul 3, platforma A poți afla informații importante legate de modalitățile de achiziție a utilajelor, disponibilitatea pieselor de schimb, precum și care sunt soluțiile inteligente pe care compania le pune la dispoziția fermierilor. În același timp specialiștii de produs au pregătit sfaturi utile pentru exploatarea.

IPSO Agricultură – ”adoptă un tânăr fermier”

Asociația Crescătorilor de Vaci „Bălțată Românească” Tip Simmental (A.C.V.B.R.Sim), asociație conducătoare de Registru Genealogic pentru rasele Bălțată Românescă împreună cu Camera de Comerț ARAD și AGRO TV au demarat, în acest an un nou proiect în cadrul expoziției de animale de rasă “Adoptă un tânăr fermier”. Proiectul își propun să sprijine crescătorii de animale și să atragă tinerii spre această activitate. IPSO Agricultură a acceptat propunerea de a fi partener în cadrul acestui proiect inițiat de asociație, în parteneriat cu AGROTV. Premiul oferit de IPSO Agricultură a fost gândit în așa fel încât să susțină activitatea unui tânărului fermier, fericitul câștigător va primi o greblă Kuhn GA 300 GM. Sâmbătă, 15 septembrie specialistul IPSO Agricultură va înmâna premiul în cadrul evenimentul special ce va avea loc la târgului Agromalim.

21415038_1622717374447356_7719183656168476362_o.1_b

”Ne-am pregătit corespunzător pentru această ediție a târgului Agromalim. Avem un stand special gândit pentru această expoziție, unde am ales să expune utilaje John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar ce se potrivesc specificului din zonă. Îi așteptăm pe fermieri la standul nostru 3A pentru a discuta despre experiențele avute cu utilajele din portofoliul nostru, dar și pentru a găsi cele mai bune soluții pentru achizițiile viitoare. Târgurile de profil reprezintă pentru noi un moment bun în care reușim să socializăm cu fermierii din zonele respective, primim sugestii și recomandări astfel încât să reușim să atingem obiectivul nostru principal, acela de a satisface nevoile acestora. De asemenea, susținem predarea de ștafetă și ne punem încrederea în tânăra generație. Acesta este motivul pentru care am acceptat să susținem proiectul ”Adoptă un tânăr fermier”. Noi, cei de la IPSO Agricultură credem că cea mai de preț moștenire rămâne pământul bine lucrat. Dacă și tu ești de aceeași părere cu noi te așteptăm la stand” – a declarat Gabriela Dumitru, specialist de comunicare IPSO Agricultură.

1DX_3221.1_b

Despre IPSO Agricultură

Prezentă în România încă din 1996, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole. Rezultatele obținute de companie în 2017 confirmă poziția sa de lider pe piață din România. Cu peste 500 de angajați și 18 puncte de lucru distribuite pe tot teritoriul țării, IPSO Agricultură răspunde în cel mai scurt timp tuturor solicitărilor fermierilor.
Compania este parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în 9 țări din lume, cele mai multe din Europa.
IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, de la piese de schimb, service în câmp, pregătirea operatorilor, optimizarea și monitorizarea flotei de utilaje prin pachetele de servicii FarmSight și până la soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora.

 

Cisteste si...

Recomandările redacției

11 Sfaturi utile pentru a vă pregăti tractorul pentru iarnă

11 sfaturi pentru a vă pregăti tractorul pentru iarnă:
1. Efectuați verificările de rutină.
2. Spălaţi şi curăţaţi temeinic tractorul.
3. Goliți rezervorul și folosiți un combustibil de iarnă.
4. Verificaţi echipamentele de cauciuc.
5. Verificaţi presiunea şi umflaţi suplimentar anvelopele.
6. Gresaţi fiecare rulment/bucşă.
7. Scoateți bateriile în cazul “parcării” pe termen lung.
8. Parcați tractorul sub un şopron sau într-un garaj închis.
9. “Ajutaţi” tractorul să pornească în timpul iernii.
10. Nu uitaţi că iarna este momentul perfect pentru a face lucrările de întreținere şi reparaţiile.
11. Utilizați greutăți suplimentare, anvelope de zăpadă sau lanțuri pentru anvelope.

piata tractoarelor b 11 Sfaturi utile pentru a vă pregăti tractorul pentru iarnă
Ultimele articole
Ferma lumina credit foto iStock 1162244809 Vladimir Zapletin Ferme cu lumina stinsă!

Ferme cu lumina stinsă!

Fermierii români depun armele. Preţuri mici, datorii mari, speranţe deşarte… Fiecare zi aduce tot mai multă deznădejde şi într-un final […]

Citește mai multe știri →