4 minute de citit

IPSO Agricultură participă la Agralim IAȘI 2018

28 de utilaje expuse de IPSO Agricultură

Alături de utilajele și echipamentele agricole marca John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar FMT, la standul nr. A15 al IPSO Agricultură poți afla informații importante legate de modalitățile de achiziție a utilajelor, disponibilitatea pieselor de schimb, precum și care sunt soluțiile inteligente pe care compania le pune la dispoziția fermierilor. De asemenea, specialiștii de produs au pregătit sfaturi utile pentru exploatarea eficientă a utilajelor și echipamentelor agricole din fermă.

20170920_171939.1_b

Discuții cu fermierii în cortul de FORUM

În acest an specialiștii IPSO Agricultură îi așteaptă pe fermieri de joi și până sâmbătă (20-22 septembrie) în cortul de FORUM al expoziției, situat vizavi de standul IPSO, unde pot avea o discuție aplicată pentru identificarea sistemului de irigat ideal ce se pretează cel mai bine în ferma lor. Un alt subiect ce va fi abordat în cadrul prezentării este reprezentat de accesul la soluțiile inteligente pentru gestionarea eficientă a resurselor din fermă. Te așteptăm la prezentarea IPSO Agricultură ”Viitorul agriculturii românești: sistemele de irigații și soluțiile inteligente” în cortul de FORUM în intervalul 16:00-17:00 (joi) și 14:00-15:00 (vineri și sâmbătă).

Demonstrații în câmp cu utilajele IPSO Agricultură

Alături de prezentarea sistemelor de irigații și a soluțiilor inteligente din portofoliul companiei, demonstrația cu utilaje în câmp reprezintă o altă noutate pe care IPSO Agricultură le-a pregătit-o fermierilor. Cei prezenți în cadrul târgului se vor bucura de explicațiile oferite de specialiștii companiei și vor putea vedea direct în câmp de ce sunt capabile utilajele John Deere și echipamentele Kuhn. În zona de demonstrații poate fi văzut în acțiune sprayer-ul autopropulsat John Deere R4030, pentru pregătirea solului vor face echipă bună tractorul John Deere 9RX și cultivatorul Kuhn Performer 4000. Tot pentru Agralim am pregătit și gatorul John Deere unde am înglobat soluțiile inteligente pe care le punem la dispoziția fermierilor.

20170921_113010.3_b

John Deere X115R – premiul pentru vizitatorii Agralim

IPSO Agricultură este sponsor oficial al tombolei ce se va desfășura în cadrul târgului Agralim. Pentru a intra în posesia premiului oferit, fermierii ce vor ajunge la târgul din Lețcani trebuie să completeze un talon de participare. Câștigătorul tombolei va intra în posesia unui tractor de tuns iarba John Deere X115R.

Halele FRISOMAT sunt prezente în standul IPSO Agricultură

Alături de cele mai importante informații legate de caracteristicile tehnice și soluțiile inteligente puse la dispoziție de compania IPSO Agricultură, la stand fermierii pot afla și cele mai valoroase informații referitoarea la construcția unor hale metalice de calitate marca FRISOMAT. Pentru mai multe informații, te așteptăm la standul A15 IPSO Agricultură.

Ne vedem la AGRALIM!

20170920_172003.2_b

Despre IPSO Agricultură
Prezentă în România încă din 1996, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole. Rezultatele obținute de companie în 2017 confirmă poziția sa de lider pe piață din România. Cu peste 450 de angajați și 18 puncte de lucru distribuite pe tot teritoriul țării, IPSO Agricultură răspunde în cel mai scurt timp tuturor solicitărilor fermierilor.
Compania este parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în 9 țări din lume, cele mai multe din Europa.
IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, de la piese de schimb, service în câmp, pregătirea operatorilor, optimizarea și monitorizarea flotei de utilaje prin pachetele de servicii FarmSight și până la soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora.

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →