Horsch investeşte 23 milioane de euro la Schwandorf - Revista Ferma
2 minute de citit

Horsch investeşte 23 milioane de euro la Schwandorf

Horsch-Schwandorf_bProgramul de investiţii în trei etape este considerat un angajament reînnoit faţă de Schwandorf, unde lucrează astăzi aproximativ 300 de angajaţi. Deşi aici se realizează în principal prototipuri şi anumite echipamente care sunt asamblate pe linii mici de producţie, aproape 40% din vânzările Horsch sunt generate de aceste produse.

Lucrările au început deja prin extinderea clădirii ACI (Centrul Agricol pentru Inovare). Aici sunt dezvoltate următoarele generaţii de echipamente pentru pieţele mondiale. Aşa-numitul atelier de idei se extinde acum într-o clădire cu patru etaje, cu 50 de staţii de lucru pentru specialişti în electronică, ingineri, designeri şi dezvoltatori de software. Numai această investiţie este evaluată la 2 milioane de euro.

De asemenea, este prevăzută o investiţie de 14 milioane de euro la aşa-numita „forest factory” (fabrica din pădure), unde va fi construită o hală de producţie pe suprafaţa de 4.200 metri pătraţi şi o unitate logistică pe alţi 4.600 metri pătraţi. În plus, un spaţiu deschis de 4.000 metri pătraţi va fi creat în exterior, care va fi utilizat pentru a stoca componentele şi piesele necesare pentru producţie.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →