Grajdul perfect Hörmann - Revista Ferma
3 minute de citit

Grajdul perfect Hörmann

La cererea clienţilor beneficiari, realizăm un grajd care asigură animalelor bunăstare şi, în acelaşi timp, care este în acord cu pretenţiile clientului în ceea ce priveşte utilizarea lui şi costurile de exploatare. Specialiştii noştri vă garantează o calitate superioară, construcţii sigure şi durabile, grajduri şi echipamente zootehnice perfect proiectate, de la fundaţie şi până la sistemele de ventilaţie şi de iluminare.

Vaci
• Construcţii din beton şi fundaţii. Există mai multe tipuri de fundaţii, în funcţie de destinaţia clădirii, de cerinţele clienţilor şi de caracteristicile geografice. Inginerii noştri analizează pentru dumneavoastră diferitele tipuri de infrastructuri, care sunt termenele de realizare şi raportul costuri-beneficii, elaborând astfel soluţii perfecte în acord cu doleanţele beneficiarului.
• Prelucrarea lemnului şi a metalului. Elementele de construcţie, indiferent de materia primă folosită, metal sau lemn, sunt realizate sau pre-fabricate în halele de producţie de la Buchloe, în Germania, şi parţial în St. Peter, din Austria. Calitatea superioară este garantată prin selecţia riguroasă şi continuă a materialelor şi prin prelucrarea atentă a acestora în diferite etape ale producţiei. Montajul uşor şi precis, precum şi echipamentele zootehnice durabile facilitează construcţia grajdului în aşa fel încât vacile să aibă confortul necesar. Toate componentele din lemn masiv sunt realizate în atelierele Hörmann, în aşa fel încât, pe teren, montajul să poată începe cât mai repede şi simplu.

Tipuri de învelitori pentru acoperiş
Vă punem la dispoziţie o gamă largă de învelitori pentru acoperiş:
– Acoperişul din panouri sandwich: se aplică spumă poliuretanică între două plăci de tablă zincată şi se taie la lungimea dorită, iar dispozitivele de ultimă generaţie utilizate asigură un montaj precis şi rapid.
– Lemn stratificat. În cazul acestor tipuri de acoperiş, deschiderile până la 5 metri nu reprezintă o problemă la încărcarea cu zăpadă. Lungimea plăcilor poate ajunge până la 15,5 metri, fixarea acestora realizându-se rapid; suprafaţa interioară poate avea aspect de molid sau de plăci tip OSB.
– Acoperişul din panouri ondulate are ca avantaj absorbţia umezelii, făcând din aceste panourile ondulate o soluţie viabilă în ceea ce priveşte grajdurile „reci”. La cererea beneficiarului, pe suprafaţa acoperişului se pot monta luminatoare.
– Tablă trapezoidală autoportantă. Plafonul luminos şi infrastructura simplă conferă spaţiului un aspect curat, îngrijit; montajul este unul simplu, pretabil proiectelor cu un termen scurt de construcţie. Înălţimea profilelor asigură o aerisire corespunzătoare, indiferent de tipul de construcţie.

În numărul viitor al revistei continuăm cu prezentarea soluţiilor pe care firma noastră le pune la dispoziţia clienţilor.

Material oferit de Hörmann

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 9 (192) din 15-31 mai 2017

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →