FOREST România 2017. Singurul târg forestier din România cu demonstraţii practice în pădure! - Revista Ferma
2 minute de citit

FOREST România 2017. Singurul târg forestier din România cu demonstraţii practice în pădure!

Forest România 2017, va avea loc în perioada 28-30 septembrie, la Zizin, judeţul Braşov.

Forest România este locul de intalnire pentru profesionistii din domeniul forestier, in mediul lor natural, in padure, unde pot vedea si testa tehnologii noi, inovative si prietenoase cu mediul si discuta despre provocarile curente.

logo Forest Romania_b

Evenimentul este organizat de DLG Internaţional şi DLG Intermarketing, cu sprijinul Ocolului Silvic Ciucaş R.A., Tărlungeni, în cooperare cu Asociaţia Forestierilor din România – ASFOR, Asociaţia Administratorilor de Păduri – AAP, Universitatea Transilvania din Braşov, Facultatea de Silvicultură şi Exploatări Forestiere. Parteneri tehnici ai evenimentului:  Regia Naţională a Pădurilor – ROMSILVA şi Formec România 2017.

cel mai dinamic targ din romania_b

Evenimentul acoperă toată gama de produse şi servicii de la managementul şi expoloatarea pădurilor la transportul către industria de prelucrare a lemnului, atragand intr-un singur loc cele mai importante branduri romaneşti şi internaţionale din domeniul forestier.

Vizitatorii vor avea ocazia să afle ultimele noutăţi în domeniul tehnologiei forestiere prezentate de cele peste 60 de firme participante anul acesta, să participe la demonstraţiile zilnice cu utilaje forestiere precum şi la o serie de forumuri pe teme de interes în domeniul forestier.

Agenda evenimentelor FOREST ROMANIA

agenda evenimentelor Forest Romania_b

În cadrul programului de Forum vizitatorii vor putea participa la discuţii pe teme de actualitate din domeniul forestier.

Forum Forest Romania_b

Acces la Forest România 2017?
Accesul în expoziţie se face pe bază de bilet de intrare sau de invitaţie din partea firmelor expozante sau partenere. Studentii intra gratuit, pe baza legitimatiei de student.
Preţul unui bilet de intrare este de 40 de lei. Pana la data de 22 septembrie poţi beneficia de o reducere de 50% din preţul integral al biletului de intrare dacă intri pe site-ul evenimentului http://www.forestromania.com/ro/ secţiunea Vizitatori/Inregistreaza te şi completezi toate câmpurile existente. Vei primi pe adresa de e-mail comunicată de tine, un cod cu care trebuie să te prezinţi la Casa de bilete de la intrarea in expozitie, pentru a achiziţiona biletul de intrare cu 50% reducere (20 lei).

cum ajungi la expozitie_b

plan demonstratii Forest Romania_b

Forest Romania - plan expozitie_b

IATĂ LISTA EXPOZANŢILOR FOREST ROMÂNIA 2017!

Forest_index_Marci_RO_b


Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →