FESTIVALUL OIERILOR: 29 septembrie – 01 octombrie 2017 - Revista Ferma
1 minut de citit

FESTIVALUL OIERILOR: 29 septembrie – 01 octombrie 2017

Organizatorii mizează pe programul complex alcătuit din: expoziţie cu vânzare de ovine, expoziţie de maşini agricole specifice zonei montane, expoziţie chineologică – rasa ciobănesc carpatin, mioritic, corb, expoziţie gastronomică, echitaţie şi plimbări cu trăsura, şi multe alte atracţii.

Ajuns la ediţia a IX-a, târgul produselor tradiţionale îşi va răsfăţa vizitatorii cu produse de calitate, după reţete tradiţionale, dar şi cu muzică bună, fiind invitaţi solişti şi ansambluri folclorice de seamă din zona de munte.

invitatie-festivalul-oieril_b

Eveniment organizat de: Federaţia Oierilor de Munte din România (FOM), Asociaţia Crescătorilor de Ovine şi Ecvine Braşov, Primăria şi Consiliul Local Zărneşti şi Radio România Antena Satelor.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →