Fermier din Galaţi: "Virusul nu are... drum cu prioritate la fermă. Am luat toate măsurile!” - Revista Ferma
3 minute de citit

Fermier din Galaţi: „Virusul nu are… drum cu prioritate la fermă. Am luat toate măsurile!”

Şi fermierul a adăugat: “În fermă este foarte bine. Animalele sunt sănătoase, eu sunt sănătos, am tot acelaşi efectiv de vreo câţiva ani pe care îl menţin, adică 60 de animale. Zilnic mulg în jur de 500 de litri pe zi pe care-l livrez unui procesator din Tecuci. Acesta vine şi-l ridică în fiecare zi”.

Ferma în care virusul nu are prioritate!
Iată, mi-am zis, am întâlnit şi fermieri mulţumiţi de munca lor iar crescătorul de vaci gălăţean este unul dintre aceştia! Constantin Pintilie a susţinut că are exploataţia bine pusă la punct. Are noroc de o familie serioasă şi muncitoare care se ocupă de treburile curente ale fermei. Cei doi – soţ şi soţie, angajaţi cu carte de muncă, lucrează de ani buni în ferma de la Ţigăneşti.
„Am luat măsurile de prevenţie menite să limiteze transmiterea infecţiei cu noul coronavirus (COVID-19) care, se spune, că are o viteză foarte rapidă de răspândire.
Ferma este închisă, nu primim pe nimeni din afară, doar autocisterna care vine să preia laptele, intră numai după ce a fost atent dezinfectată. Cu animalele ne purtăm… cu mănuşi! Şi la propriu, şi la figurat! Virusul nu are… drum cu prioritate la fermă!”, ne-a mărturisit Constantin Pintilie.

 Ferma vaci_b

foto> ARHIVA FERMA

 Rămâneţi conectaţi cu Celula de Criză FERMA!

Ferma Media Grup, primul grup media privat din domeniul agriculturii româneşti, a creat o CELULĂ DE CRIZĂ pentru problemele fermierilor, care va prelua toate sesizările, cererile şi propunerile venite dinspre fermieri către autorităţi, precum şi neliniştile oamenilor cu privire la sectorul agroalimentar. În plină pandemie CoVid-19, Celula de Criză este un demers jurnalistic de utilitate publică, în sprijinul fermierilor şi al populaţiei, lansat şi susţinut de Ferma Media Grup prin site-urile revista-ferma.ro şi agroinfo.ro

CUM NE PUTEŢI CONTACTA. În această perioadă, redactorii Ferma şi Agroinfo sunt alături de voi, fermierii români, pentru a vă face publice problemele cu care vă confruntaţi şi pentru a le aduce în atenţia autorităţilor. Vă rugăm să ne trimiteţi întrebările şi sesizările voastre pe adresa redacţiei: redactia@revista-ferma.ro sau să ne trimiteţi mesaje pe paginile de facebook Revista Ferma şi Agroinfo

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →