FERME SUB APE. Dezastrul care a lovit Germania a făcut ravagii - Revista Ferma
1 minut de citit

FERME SUB APE. Dezastrul care a lovit Germania a făcut ravagii

Cel mai grav este însă faptul că potrivit bilanţului actual, peste 150 de persoane au murit în inundaţiile catastrofale din această săptămână în Germania: 112 în Renania Palatinat, 45 în Renania de Nord-Vestfalia şi o persoană în Bavaria. Autorităţile se aşteaptă ca numărul victimelor să fie şi mai mare, numeroase persoane fiind încă date dispărute.

inundatii germania 6_b

Fermierii au trimis poze către agrarheute.de pentru a ilustra necazul care s-a abătut asupra lor. Pierderile sunt uriaşe.

inundatii germania 7_b

„Nu există cuvinte în limba germană pentru a descrie asemenea distrugeri”, a spus cancelara Angela Merkel după ce a vizitat localitatea Schuld, din regiunea Eifel, distrusă de inundaţii, citează www.dw.com. Guvernul german va adopta deja miercuri un program „pentru ajutoare rapide, proiecte pe termen mediu şi reconstrucţia acestei regiuni frumoase”, a dat asigurări Merkel.

inundatii germania 5_b

ravagii_b

inundatii germania 3_b

inundatii germania 1_b

inundatii germania 2_b

sursa foto: agrarheute.de

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Citește mai multe știri →