5 minute de citit

EuroTier şi EnergyDecentral 2021 vor avea loc digital

EuroTier Digital_2021_b

(DLG). Având în vedere situația internațională incertă, coroborată cu pandemia de coronavirus, EuroTier -Evenimentul lider mondial în zootehnie- și EnergyDecentral – Târgul internațional pentru energii inovatoare- vor avea loc în perioada 9-12 februarie 2021 în format digital. DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – Societatea Germană pentru Agricultură), în calitate de organizator al celor două târguri, a luat această decizie în urma consultărilor cu reprezentanți ai industriei, consiliul consultativ și partenerii. Evenimentele „EuroTier / EnergyDecentral digital” oferă expozanților o paletă largă de servicii și o flexibilitate maximă prin pachetele digitale de business, oferind în același timp vizitatorilor un program tehnic cu tematici de interes pentru sector și oportunități atractive de networking. Pentru anul 2021, DLG pregăteşte şi alte evenimente și târguri dedicate creșterii animalelor și aprovizionării cu energie descentralizată.

„Numărul în creştere de cazuri de infectare cu coronavirus la nivel mondial și restricţiile de călătorie aferente atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori necesită soluții flexibile de business şi schimb de informaţii, precum cele oferite de evenimentele EuroTier / EnergyDecentral digital ”, a explicat Dr. Reinhard Grandke, CEO al DLG.

„Expoziţiile noastre digitale reprezintă atât platforme internaționale de business, cât și oportunitatea de conectare cu rețele de experți pentru dezbaterea unor subiecte de actualitate pentru producția animală și sectorul energiei.”

 

Inform & Connect – EuroTier and EnergyDecentral ca platformă digitală

Inform & Connect: Profiluri digitale ale companiilor, evenimente live, inclusiv chat și întâlniri online, EuroTier / EnergyDecentral digital propun o gamă largă de oportunități de comunicare și interacțiune, atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori. Secţiunea DLG Spotlights din programul tehnic digital aduce în prim-plan subiecte de actualitate din sectoarele bovine,suine, păsări de curte, energie, controlul emisiilor și vânzările directe de la fermă. Dezbaterile live din cadrul DLG Studio oferă cadrul perfect pentru planificarea viitoarelor investiții.

ETEDKombi_digital_neg_rgb (1)_b

„Pentru DLG, este important ca accesul în lumea digitală a expoziţiilor EuroTier și EnergyDecentral să fie realizat cât mai ușor posibil. Prin urmare, am gândit trei pachete de servicii pentru expozanții noștri, pachete ale căror opţiuni pot fi extinse. Participarea la programul tehnic și opțiunile de promovare suplimentare completează gama de servicii, sunt atractive atât pentru expozanții naționali cât şi pentru cei internaționali. În atragerea vizitatorilor, oferim propuneri de atingere a unui numar cât mai mare de vizitatori și o flexibilitate maximă, precum și o planificare transparentă și sigură a investițiilor „, a declarat Dr. Karl Schlösser, manager de proiect al EuroTier, subliniind avantajele pentru companiile expozante.

Aceleaşi opţiuni sunt valabile și pentru vizitatorii platformei digitale. După o înregistrare online unică, vizitatorii pot obține informații despre produsele și serviciile expozanților, pot contacta direct companiile și pot participa activ la numeroase evenimente și dezbateri din programul tehnic. „Prin urmare, oferim vizitatorilor o modalitate simplă de a contacta reprezentanţii companiei expozante și de a planifica investiții cu aceștia”, a adăugat Dr. Karl Schlösser.

 

Evenimente DLG în 2021

Pentru 2021, DLG pregăteşte şi alte târguri naționale și internaționale, precum şi evenimente profesionale adresate zootehniei și sectorului energiei, evenimente în aer liber și în interior, cu respectarea normelor de siguranţă sanitară. Acestea includ:

  • agra 2021: Cea mai importantă expoziție agricolă pentru Germania Centrală, ce va avea loc în perioada 22-25 aprilie 2021 la Leipzig, oferind un program expozițional atractiv pentru crescătorii de animale.
  • DLG-Feldtage 2021: Locul de întâlnire pentru profesioniștii din agricultură, ce va avea loc în perioada 8-10 iunie 2021 în Erwitte (Westfalia de Est). Expoziţia se va desfăşura pe aproximativ 45 de hectare și oferă avantajele unui eveniment în aer liber într-o regiune a Germaniei, care este puternic influențată de creșterea animalelor.
  • Agritechnica 2021: Cea mai mare expoziţie de maşini agricole din lume, va avea loc în perioada 14-20 noiembrie 2021 şi oferă crescătorilor de animale posibilităţi sporite de informare şi aflare a noilor tendinţe.
  • BIOGAS Convention & Trade Fair:Împreună cu asociația profesională Fachverband Biogas, DLG va organiza cel mai mare târg internațional de biogaz din lume, în perioada 7- 9 decembrie 2021, la Nürnberg, Germania. Târgul oferă o prezentare completă a pieței acestei industrii specializate. Conferința Asociației germane de biogaz impresionează prin programul tehnic interesant.
    • Târguri şi conferinţe internaţionale: Împreună cu partenerii săi, în cadrul târgurilor şi evenimentelor organizate la nivel internaţional, DLG va furniza informații cu privire la creșteriea animalelor în regiunile agricole, oferind expozanților și vizitatorilor platforme de business personalizate (vezi www.dlg-messen.de/en pentru informatii suplimentare)

Informaţii suplimentare regăsiţi pe website-ul evenimentelor: www.eurotier.com şi www.energy-decentral.com.

Informaţii despre „EuroTier / EnergyDecentral digital” : www.eurotier.com/en/digital

În 2022, expoziţiile EuroTier şi EnergyDecentral vor avea loc în perioada 15-18 noiembrie 2022, în format hibrid, la Hanovra, Germania.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →