Erbicidare de înaltă clasă - Revista Ferma
2 minute de citit

Erbicidare de înaltă clasă

masina horse m Erbicidare de înaltă clasă

Pachetul de utilaje pe care Z&A Logistic îl distribuie în România cuprinde şi maşinile de erbicidat ale producătorului italian Bargam.

Acesta dispune de o gama completă de maşini de erbicidat, de la cele purtate, cu capacitate de la 100 la 1.200 de litri, până la maşinile autopropulsate, cu bazine de până la 5.000 de litri şi rampa de 36 de metri.

 

Modelul Horse a ajuns la Satu-Mare

Special conceput pentru erbicidarea şi tratarea culturilor, modelul Horse, livrat la începutul lunii martie în judeţul Satu-Mare, beneficiază de un motor John Deere de 170 CP, 4 roţi motrice, bazin din inox de 3.000 de litri şi rampa cu reglare hidraulică de 24 de metri.

Maşina este dotată cu computer şi sistem GPS, iar toate comenzile de ridicare – coborâre cabină şi de reglare a rampei, se fac prin intermediul unei manete de control.

Unicitatea acestui model este dată de garda la sol între rânduri, care poate ajunge până la 3,1 metri, permiţând astfel tratarea culturilor de porumb, floarea soarelui, tutun, rapiţă fără a exista pericolul de a atinge planta.

Beneficiarul maşinii, societatea Agrind SA Tăşnad, lucrează aproximativ 2.700 hectare de teren şi suprafaţa exploatată cu acest utilaj va fi practic de circa 5.400 ha/an, prin două treceri.

“Posibilitatea de a intra în culturile de plante prăşitoare, datorită celor 3 metri de gardă la sol, precum şi performanţele motorului şi confortul operatorului, dotările cabinei şi sistemul GPS, toate laolaltă m-au convins”, ne-a declarat Oliviu Buzgău, proprietarul societăţii sătmărene.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →