EIMA 2022: noi servicii web disponibile - Revista Ferma
2 minute de citit

EIMA 2022: noi servicii web disponibile

EIMA 2022_b

Site-ul dedicat expoziției internaționale pentru mașini și tehnică agricolă are rol central în organizarea, promovarea și derularea celei de-a 45-a ediții a EIMA International, vânzarea biletelor online pentru vizitatori fiind deja accesibilă. În plus, va fi disponibil și noul serviciu EIMA Meet, iar catalogul și harta interactivă a pavilionului vor fi publicate în curând online.

• Casa de bilete online este acum operațională pentru achiziționarea biletelor de intrare de către vizitatori. Anul acesta, târgul se va desfășura de miercuri până duminică, între orele 9:00 – 18:30. Primele două zile sunt dedicate exclusiv operatorilor comerciali, iar ultimele trei publicului larg. Această formulă de organizare denotă caracterul profesional al evenimentului.

• Noul serviciu ”EIMA Meet” include Turul Virtual – o filmare la 360° a standurilor companiilor care au ales acest sistem de promovare și care permite vizitatorilor să aibă întâlniri online cu diverși producători. Acest serviciu va fi deschis din a doua zi a EIMA și va rămâne activ pentru următoarele trei luni.

• Catalogul EIMA 2022 va fi disponibil online începând cu mijlocul lunii septembrie, la fel ca și harta detaliată și interactivă a evenimentului. În aceeași perioadă va fi lansată și o actualizare cu funcții noi a aplicației expoziției.

 

 

Comunicat de presă FederUnacoma

mai multe pe această temă www.eima.it/en/

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →