Echipa Trelleborg câştigă finala competiţiei Farming Simulator League, sponsorizată de Corteva - Revista Ferma
4 minute de citit

Echipa Trelleborg câştigă finala competiţiei Farming Simulator League, sponsorizată de Corteva

Corteva a fost sponsorul principal al jocului video agricol, creat de Giants Software, care a atras milioane de fermieri virtuali în vederea simulării activităţilor economice şi operaţionale care presupun gestionarea unei ferme în viaţa reală.

De anul trecut, de când a început noul sezon al competiţiei, s-au derulat 12 turnee eSports în Europa atât în mediul online, cât şi în cel offline, iar jucătorii au putut achiziţiona seminţe marca Pioneer® şi produse de protecţia plantelor Corteva, pe care le-au utilizat la fermele din cadrul jocului.

FSL-final-1_b

Monica Sorribas, Director Marketing pe Europa, a declarat: „Transmitem felicitări echipei Trelleborg pentru victoria binemeritată! Atât pe câmp, cât şi în joc, dorim să stimulăm entuziasmul noii generaţii de fermieri. De la jucătorii care iubesc agricultura, la viitorii fermieri care iubesc jocurile, competiţia Farming Simulator League a reprezentat o ocazie excelentă pentru a interacţiona cu tânăra generaţie”.

„Iar plasarea produselor noastre în cadrul jocului ne permite să le prezentăm jucătorilor principii şi tehnici avansate din domeniul agricol, de la pregătirea solului şi alegerea seminţelor şi a produselor de protecţia plantelor, tehnologii de cultură şi, în cele din urmă, comercializarea produselor pe piaţă.”

FSL-final-2_b

Obiectivele de durabilitate pentru 2030 anunţate de Corteva, includ 14 ţeluri care trebuie atinse în următorii 10 ani, bazate pe patru piloni cheie: Obiective în beneficiul fermierilor; Obiective pentru resursele de teren arabil; Obiective în beneficiul comunităţilor – inclusiv angajamentul faţă de tânara generaţie – şi Obiective pentru operaţiunile companiei.

Dna Sorribas a adăugat: „Parteneriatul cu Farming Simulator este una dintre numeroasele iniţiative concrete pe care Corteva le-a întreprins pentru a implica tinerii în agricultură şi a face viziunea noastră de durabilitate o realitate, îmbogăţind vieţile generaţiilor actuale şi ale celor viitoare.”

Mai multe informaţii cu privire la jocul Farming Simulator şi la competiţia virtuală eSports sunt disponibile pe website-ul FSL.

FSL-final-3_b

Despre Corteva Agriscience
Corteva Agriscience este o companie globală, destinată integral agriculturii, tranzacţionată pe bursă, care oferă fermierilor din întreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie – inclusiv un mix echilibrat şi divers de seminţe, soluţii pentru protecţia culturilor şi soluţii digitale axate pe maximizarea productivităţii şi creşterea randamentului şi profitabilităţii. Având în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură şi o linie de produse şi tehnologii de top în industrie, care pot genera creşteri viitoare, compania se angajează să colaboreze cu părţile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăţi viaţa celor care produc şi a celor care consumă şi asigurând progresul generaţiilor viitoare. Corteva Agriscience a devenit o companie independentă listată la bursă pe data de 1 iunie 2019, anterior fiind divizia agricolă a DowDuPont. Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.corteva.ro.
Urmăriţi Corteva Agriscience pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter şi YouTube.

Despre GIANTS Software
GIANTS Software GmbH este un dezvoltator şi editor internaţional de jocuri din Elveţia, înfiinţat în anul 2004 şi cunoscut la nivel global pentru dezvoltarea celebrei serii de simulatoare agricole (Farming Simulator). Echipa GIANTS Software, cu birouri în Elveţia (Zurich), Germania (Erlangen), SUA (Chicago) şi Republica Cehă (Brno), este întru totul dedicată menţinerii unui contact strâns cu industria agricolă şi interacţiunii cu această comunitate.

# # #
9/21/20

®™Mărci comerciale ale Dow AgroSciences, DuPont sau Pioneer şi ale afiliaţilor acestora sau ale deţinătorilor lor respectivi

Contact Media
József Máté, Corporate Communications Leader, Europe
Tel: +41 22 775 36 70, Mob: +41 79 597 2709
jozsef.mate@corteva.com

Maria Cîrja
Marketing Manager Romania& Rep. Moldova
Tel: +40 746 228 902
maria.cirja@corteva.com

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Citește mai multe știri →