Dumitru BOLOGA: Sunt pe punctul de A RENUNŢA la ANIMALE! - Revista Ferma
2 minute de citit

Dumitru BOLOGA: Sunt pe punctul de A RENUNŢA la ANIMALE!

Potrivit spuselor lui, Dumitru Bologa deţine 15 hectare de păşune; terenul e foarte bun şi nu se află prea departe de casă. Dar pentru a ajunge la suprafaţa de păşunat, trebuie să creeze culoare de acces printre culturile oamenilor. Sau cel mai scurt ar fi prin pădure. Însă nu aprobă Direcţia Silvică, cu toate că este amenajat un drum forestier. Aşa că trebuie să ocolească preţ de câteva ore cu animalele.(…)

dumitru-bologa-sceava_b

De ceva timp are deschis un proces la Judecătorie cu Primăria Municipiului Suceava, un proces care se tot amână. „Animalul nu aşteaptă terminarea procesului, trebuie hrănit, îngrijit, să i se ofere nişte condiţii. Or, eu nu mai pot, am ajuns la capătul răbdării. Nu mai ştiu pe ce drum să apuc. Cine ştie ce o să fie, ce îmi va oferi viitorul! Dar nu-l văd cu optimism sau cu speranţă”, ne spune fermierul deznădăjduit.

Dumitru Bologa creşte în total 73 de animale. Are un lot valoros de viţele, un amestec din cinci rase de lapte şi de carne, începând cu Jersey, Angus, Albastru belgian şi terminând cu Bălţata şi cu Bruna.

bologa-vaci-01_b

Cât de greu reuşeşte fermierul să asigure necesarul de furaje animalelor şi de ce este dator la Primărie peste 2 miliarde de lei vechi, aflaţi din revista Ferma, ediţia 1-14 iunie 2017!

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →