DLG InterMarketing și AgriPlanta - o expoziție agricolă unică în România - Revista Ferma
3 minute de citit

DLG InterMarketing și AgriPlanta – o expoziție agricolă unică în România

agriplanta logo dlg m DLG InterMarketing și AgriPlanta - o expoziție agricolă unică în România

Concept de expoziție agricolă unic în România, dezvoltat după modelul Societății Germane pentru Agricultură (DLG e.V.), AgriPlanta a atras în 2012 peste 122 de jucători importanți din industria agricolă, cu 23% mai mulți decât la ediția din 2011, care și-au expus oferta diversificată pe o suprafață de 20 ha.


AgriPlanta și RomAgroTec – un proiect unic

Prezență cunoscută pe piața evenimentelor agricole din România, DLG InterMarketing demarează în acest an un nou proiect, o colaborare cu Asociația Producătorilor și Importărilor de Mașini Agricole din România (APIMAR) și va organiza AgriPlanta și RomAgroTec ca o singură expoziție, oferind o platformă extinsă de comunicare și networking pentru profesioniștii din agricultură.

 

Totul de la Sămânță la Recoltă

Alături de prezentări de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole (genetică de ultimă oră, tehnologii avansate pentru protecția plantelor, scheme moderne de fertilizare) vor avea loc și demonstrații cu mașini agricole în cele două zone tematice: Zona 1 – Demonstrații “Tehnici moderne pentru protecția plantelor” și Zona 2 – Demonstrații “Lucrările solului și semănat”.

De asemenea, se vor organiza întâlniri ale asociațiilor de profil; evenimente dedicate producătorilor și distribuitorilor de semințe, fertilizanți și produse pentru protecția plantelor; dezbateri pe marginea unei teme deosebit de importante în agricultură: APA. Printre subiectele care se vor aborda: “Lipsa apei ca factor de stres abiotic”, “Evitarea stresului abiotic la plante prin conservarea apei în sol sau prin irigații”.

Cei mai iscusiți tractoriști își vor putea dovedi abilitățile în manevrarea tractorului în zona special amenajată “Tractor și tractorist”. Tot aici vor fi organizate concursuri cu premii și tombole pentru vizitatori, evenimente dedicate copiilor în cadrul AgriKids (un concept care îi ajută pe fermieri să le cultive copiiilor dragostea pentru rodul câmpului și lucrările agricole).

LINZER AGRO TRADE, principalul distribuitor de îngrășăminte din Europa, participă anul acesta la eveniment în calitate de Partener Oficial și IKB LEASING confirmă, în calitate de Partener, colaborarea deja tradițională (lansată în anul 2011) cu organizatorul DLG InterMarketing.

Expoziția AgriPlanta – RomAgroTec se va desfășura în perioada 6-9 iunie 2013, în aceeași locație de lângă Fundulea, județul Călărași, accesul auto făcându-se din autostrada A2 București – Constanța, ieșirea Fundulea (km 35), spre sud, pe DJ402 spre Nana/Oltenița.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →