Din 11.11.11 MEWI are un nou website! - Revista Ferma
2 minute de citit

Din 11.11.11 MEWI are un nou website!

mewi noul site m Din 11.11.11 MEWI are un nou website!

Lansat vineri, 11 noiembrie 2011, noul site al companiei MEWI este mai elegant şi are un design mai „curat” decât precedentul, putând fi accesat cu uşurinţă şi având o interfaţă mai prietenoasă cu utilizatorii.

„Am dorit să lansăm acest site în data de 11.11.11, datorită semnificaţiei acestei date, aceea de a fi un nou început, şi, totodată, pentru ca, la Agritechnica, unde întreaga noastră echipă de vânzări va fi prezentă, să ne putem prezenta partenerilor noştri sub o nouă înfăţişare, mai proaspătă şi mai modernă….”, afirmă Cristian Dănescu, director general MEWI.

Din chestionarul aplicat clienţilor MEWI în perioada 15 iunie – 15 octombrie, a rezultat că peste 75 la sută dintre cei intervievaţi îşi iau informaţiile din mediul online. Şi, surprinzător, mai mulţi dintre aceştia au afirmat că citesc informaţii chiar de pe telefonul mobil.

Nou faţă de precedentul site este că acesta „se încarcă” uşor, poate fi citit, pe lângă limba română, şi în engleză şi germană, este mai dinamic şi permite lansarea de comenzi online, pentru piesele de schimb. Pe blog vom putea ţine la curent clienţii cu ultimele noutăţi, atât despre utilajele nou intrate în portofoliul MEWI, cât şi despre evenimentele la care participăm sau pe care le iniţiem.

„Noul site este optimizat din punct de vedere tehnic, are o funcţionalitate avansată şi un mod de lucru mult mai uşor, contrar tendinţei generale de a complica tot mai mult lucrurile… Este respectată regula celor două click-uri ce te conduc la informaţia dorită. Site-ul va fi actualizat săptămânal, astfel încât el va conţine întotdeauna cele mai proaspete informaţii, atât despre utilaje cât şi despre activitatea echipei MEWI”, a spus Daniel Mayer, director tehnic MEWI, la lansarea site-ului.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →