Dicor Land a bătut palma cu Lemken - Revista Ferma
3 minute de citit

Dicor Land a bătut palma cu Lemken

Lemken Korund_b

Compania Dicor Land este de 10 ani funizor de utilaje agricole și piese de schimb. O echipă de peste 35 de manageri zonali, cu toții experți în agricultură performantă sunt prezenți mereu în fermele partenerilor noștri reprezentând un real suport pentru fermieri, reușind să furnizeze atât utilaje inovative, cât și soluții adaptate cerințelor acestora.

Am reușit în cei 10 ani de agricultură realizată alături de fermieri – parteneri ai companiei, să dezvoltăm un model de business bazat pe încredere, seriozitate, perseverență și, în același timp, ținând cont de cererea din piață.

În această perioadă de timp ni s-au alăturat cei mai importanți producători și furnizori de utilaje agricole și piese.

Lemken vine la Dicor Land_b

 

Lemken are în spate o istorie de 240 de ani

 

Începând cu luna martie 2021, Dicor Land anunță startul colaborării cu Lemken – considerată în întreaga lume ca o companie vizionară și durabilă, care aduce o contribuție importantă la agricultura profitabilă.

Prin semnarea parteneriatului cu Lemken, prestigiul companiei Dicor Land se confirmă. Lemken pune, de 240 de ani, accent pe dezvoltare și oferă soluții inteligente pentru provocările agricole de astăzi și de mâine.

Utilajele pentru prelucrarea solului, precum și piesele originale Lemken fac parte acum din portofoliul Dicor Land și Dicor Parts.

Daniel Aurica Dicor Land_b

“Întreaga echipă Dicor Land este pregătită să transmită fermierilor informațiile de care au nevoie pentru a demara echiparea fermelor acestora cu utilajele agricole marca Lemken. Avem resurse umane valoroase în teren reprezentate prin echipele de manageri zonali și cele de service. Ne dorim să ne mărim echipa astfel încât să răspundem și mai bine cererii fermierilor și acordării de consultanță pe care aceștia o așteaptă din partea noastră și să putem răspunde prompt punerilor în funcțiune și intervențiilor din perioada de garanție. Prin parteneriatul cu Lemken deschidem noi oportunități de dezvoltare atât pentru Dicor Land, cât și pentru oamenii din echipă, creștem prezența în fermele medii și mari și ne concentrăm pe satisfacerea nevoilor fermierilor pentru calitate și inovație”, a declarat Daniel Aurică, Director Comercial Dicor Land.

 Lemken detaliu_b

 

Servicii integrate oferite de Dicor Land

 

Prin colaborarea cu Lemken, Dicor Land va putea răspunde cerințelor fermierilor cu suprafețe de teren medii și mari, cei care își doresc colaborarea cu o companie care să le ofere servicii integrate:

• echipamente de cea mai bună calitate;

• stoc în cele două parcuri de utilaje agricole – de la Galați și de la Iași;

• punere în funcțiune a utilajelor cu mecanici specializați care fac parte dintr-o echipă de service;

• mereu alături de fermieri pe toată perioada garanției, dar și post garanție;

• oferte speciale pentru piese de schimb originale (prin Dicor Parts);

• condiții de finanțare variate și avantajoase;

• consultanță agricolă de calitate.

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →