4 minute de citit

Dicor Holding anunță un nou CEO la conducerea companiei

[Galați/17 octombrie 2023], România

conducerea Dicor Holding1 Dicor Holding anunță un nou CEO la conducerea companiei

Dicor Holding, grupul de firme românesc ce activează în sectorul agricol, anunță numirea lui Jaydeep Singh în funcția de CEO. Această numire vine să întărească un parcurs strategic definitoriu, marcat de expansiune și angajament profund față de excelența operațională.

Jaydeep Singh aduce în echipa Dicor Holding o expertiză complexă și o viziune dinamică, dezvoltate într-o carieră impresionantă în industrie. Acesta va prelua conducerea companiei, focalizându-se pe maximizarea valorii pentru partenerii și clienții Dicor, împreună cu echipa de Top Management, formată din: Daniel Aurică – CEO, Dicor Land, Silviu Pricop – CCO, Dicor Land, Elena Ciobănică – CFO, Dicor Land, Magda Bumbar – Director Adjunct, Dicor Holding, și Radu Grigorescu – CCO, Dicor Input.

conducerea Dicor Holding3 Dicor Holding anunță un nou CEO la conducerea companiei

Alături de această echipă de lideri dedicați, Jaydeep Singh va consolida strategia Dicor Holding, urmărind un impact pozitiv în sectoarele în care își desfășoară activitatea.

“Am învățat că schimbarea este combustibilul care alimentează creșterea noastră. Evoluția a fost constanta noastră, ghidându-ne în deschiderea de noi puncte de lucru și în extinderea la nivel național. Prin schimbare, am evoluat și ne-am consolidat poziția pe piață. Prezentarea lui JayDeep Singh ca noul CEO este nu doar o adiție valoroasă în echipa noastră, ci și o reflecție a evoluției grupului de firme ce fac parte din Dicor Holding. Jaydeep Singh încorporează viziunea și valorile noastre, și sunt încrezător că, sub conducerea sa, ne vom continua misiunea de a crește și de a avea un impact semnificativ atât la nivel local, cât și național.” a declarat Razvan Diaconu, owner Dicor Holding.

“Sunt mândru să mă alătur acestei echipe puternice. Valorile, cultura și mentalitatea echipei Dicor rezonează profund cu ceea ce cred și cu ceea ce am devenit pe plan profesional și este cu siguranță un loc unde se poate construi temeinic. Cred în potențialul echipei și în expertiza valoroasă acumulată de aceasta. Viziunea și ambiția mea se concentrează acum asupra organizației Dicor și maximizării potențialului companiei, sprijinind fermierii în eforturile lor de a crește productivitatea și de a atinge succesul pe termen lung.” a declarat Jaydeep Singh, CEO Dicor Holding.

Planuri de Viitor

Conducerea Dicor are ca scop dezvoltarea continuă, alianțe strategice și o abordare consecventă privind durabilitatea. Compania susține dezvoltarea sectorului prin aderarea la cele mai bune practici și adăugând constant valoare în cadrul operațiunilor sale și în relațiile cu partenerii. Cu o cifră de afaceri de 127.280.200 lei în 2022 și un profit net de 10.365.095 lei, compania merge mai departe livrând soluții complete în sectorul agricol românesc, de calitate superioară, în materie de utilaje și echipamente agricole.

Despre Dicor Holding:

Dicor Holding reprezintă un grup de firme active în sectorul agricol românesc, livrând soluții complete, de calitate superioară, în materie de utilaje și echipamente agricole, piese de schimb, sisteme și echipamente de irigații, îngrășăminte și transport de mărfuri.

Din cadrul grupului fac parte diviziile: Dicor Land, distribuitor performant de utilaje agricole de peste 12 ani, cu 6 puncte de lucru deschise pe teritoriul României; Dicor Parts, divizia de piese de schimb, accesorii și consumabile pentru toate tipurile de echipamente agricole; Dicor Agro, divizia ce oferă soluții în materie de echipamente și sisteme de irigații performante; Dicor Input, divizia de îngrășăminte pentru agricultori și Dicor Trans, divizia de transport rutier de mărfuri.

Prin parteneriatele de succes încheiate în fiecare divizie, grupul de firme demonstrează performanțe remarcabile. Diversificarea soluțiilor oferite de grupul de firme, atestă încrederea acordată atât de fermieri, cât și de ceilalți parteneri, echipelor Dicor reunite, din 2022, sub sigla Dicor Holding.

Dicor Holding are ca scop gestionarea planurilor de investiții și resurselor comune ale acestor divizii, dezvoltând și identificând noi mijloace de eficientizare a activității din cadrul fiecăreia. Prin Holding se asigură funcționarea integrată, sinergică, a tuturor companiilor din grup, extinzând ariile de activitate în conformitate cu nevoile clienților noștri și optimizându-le pe cele existente în funcție de acestea.

Cisteste si...

Recomandările redacției

11 Sfaturi utile pentru a vă pregăti tractorul pentru iarnă

11 sfaturi pentru a vă pregăti tractorul pentru iarnă:
1. Efectuați verificările de rutină.
2. Spălaţi şi curăţaţi temeinic tractorul.
3. Goliți rezervorul și folosiți un combustibil de iarnă.
4. Verificaţi echipamentele de cauciuc.
5. Verificaţi presiunea şi umflaţi suplimentar anvelopele.
6. Gresaţi fiecare rulment/bucşă.
7. Scoateți bateriile în cazul “parcării” pe termen lung.
8. Parcați tractorul sub un şopron sau într-un garaj închis.
9. “Ajutaţi” tractorul să pornească în timpul iernii.
10. Nu uitaţi că iarna este momentul perfect pentru a face lucrările de întreținere şi reparaţiile.
11. Utilizați greutăți suplimentare, anvelope de zăpadă sau lanțuri pentru anvelope.

piata tractoarelor b 11 Sfaturi utile pentru a vă pregăti tractorul pentru iarnă
Ultimele articole
Ferma lumina credit foto iStock 1162244809 Vladimir Zapletin Ferme cu lumina stinsă!

Ferme cu lumina stinsă!

Fermierii români depun armele. Preţuri mici, datorii mari, speranţe deşarte… Fiecare zi aduce tot mai multă deznădejde şi într-un final […]

Citește mai multe știri →