Descoperă Pictor® Revy și Pictor® Active - fungicide de ultimă generație de la BASF - Revista Ferma
2 minute de citit

Descoperă Pictor® Revy și Pictor® Active – fungicide de ultimă generație de la BASF

Pictor revy Descoperă Pictor® Revy și Pictor® Active - fungicide de ultimă generație de la BASF

Pictor® Revy și Pictor® Active sunt două inovații în protecția culturilor de rapiță, floarea-soarelui, și în plus, Pictor® Active, benefic și pentru culturile de soia și mazăre. Ambele produse sunt dotate cu acțiune sistemică și conțin substanța activă boscalid. Însă, Pictor® Revy  conține ca  cea de-a doua substanță activă, Revysol® (mefentrifluconazol), în timp ce Pictor® Active se bazează pe piraclostrobin. Aceste două fungicide combat eficient boli precum Sclerotinia și altele, oferindu-ți o protecție de neegalat.

De ce să alegi aceste fungicide?

Pictor® Revy și Pictor® Active sunt concepute special pentru a proteja culturile împotriva bolilor, cu accent deosebit pe combaterea putregaiului alb, produs de temutul agent patogen Sclerotinia sclerotiorum. Recomandate pentru rapiță și floarea-soarelui, iar Pictor® Active se remarcă și în cultura de soia și mazăre. Cu două substanțe active de vârf, Pictor® Active vine cu beneficii suplimentare, contribuind la sănătatea și productivitatea culturii datorită efectelor fiziologice AgCelence®. Pe de altă parte, Pictor® Revy, echipat cu cel mai nou triazol – Revysol®, este formulat modern pentru a face față condițiilor climatice variabile și se evidențiază prin rezistența sa extraordinară la spălarea prin ploaie și stabilitatea la radiațiile UV, asigurând o protecție eficientă împotriva bolilor.

Beneficiile pentru culturile tale

Alegând Pictor® Revy sau Pictor® Active, te poți bucura de următoarele avantaje:

  • Combaterea eficientă a Sclerotiniei și altor boli
  • Fereastră extinsă de aplicare și optimizare a volumului de apă
  • Rezistență sporită la spălare
  • Profil sustenabil și adaptabilitate a dozei de aplicare conform condițiilor locale
  • Flexibilitate în momentul aplicării
  • Efecte fiziologice AgCelence®
  • Rezultate excelente de producție

Află mai multe detalii despre Pictor® Revy și Pictor® Active accesând site-ul BASF și descoperă cum poți asigura o protecție de încredere pentru culturile tale!

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →