3 minute de citit

De ce să alegeţi HOERMANN?

Procesul de construcţie este unul foarte complex, implicând numeroase activităţi şi o echipă de lucru de la început până la sfârşit. De cele mai multe ori, succesul unei construcţii constă în buna organizare a tuturor lucrurilor, începând de la timpul alocat fiecărei etape şi până la activităţile celor implicaţi în realizarea proiectului. Colegii noştri sunt persoane dedicate care oferă soluţii la cheie cu privire la fluxul tehnologic, atât pentru faza de studii de fezabilitate, cât şi pentru proiectele tehnice de execuţie.

Vaci_b

Soluţii la cheie pentru fermele zootehnice
De asemenea, inginerii Hoermann elaborează concepte tehnice pentru adăposturile de bovine de carne sau în lactaţie, studiind amplasamentul conform ridicării topografice şi respectiv studiului geotehnic, amplasarea obiectivelor necesare funcţionării fermelor, estimarea bugetului privind costurile cu infrastructura, suprastructura şi instalaţiile. Tot ei se ocupă de toate aspectele unui proiect, de la idee şi concept, până la avizarea lui şi urmărirea de şantier. Pentru a satisface dorinţele clienţilor, se organizează vizite pe teren şi întâlniri cu aceştia, iar prin îmbinarea tradiţiei cu inovaţia şi cu tehnologia actuală, dorim să creăm ceva unic, în concordanţă cu necesităţile fiecărui fermier.
Indiferent că este vorba de creşterea vacilor, a porcilor, a oilor sau a cailor, mii de fermieri din ţară şi din străinătate apreciază adăposturile şi echipamentele zootehnice de la Hoermann, deoarece calitatea de top oferită de noi convinge şi este recomandată mai departe. Producţia se realizează exclusiv în uzinele din Germania şi Austria, aducând astfel un aport pieţei muncii din aceste ţări şi asigurându-ne, în acelaşi timp, independenţa, flexibilitatea şi promptitudinea.
Specialiştii noştri vă oferă servicii de consultanţă tehnică ce constă în stabilirea, împreună cu beneficiarul, a unui buget prealabil, efectuarea unei analize complete şi atente cost-beneficii şi, nu în ultimul rând, asistenţa referitoare la materiale, cantităţi şi soluţii tehnice în conformitate cu caracteristicile fiecărui proiect în parte.
Aşadar, vă recomandăm să alegeţi HOERMANN ROMÂNIA, deoarece prin angajaţii noştri oferim soluţii la cheie pentru fermele zootehnice, începând de la proiectare, construcţii adăposturi, consultanţă în ceea ce priveşte fluxul tehnologic şi echiparea interioară.

Material oferit de Hoermann

Articol publicat în revista Ferma nr. 9/236 (ediţia 15-31 mai 2019)

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →