Cultivatorul cu discuri și dinți Performer 6000-7000 - Revista Ferma
2 minute de citit

Cultivatorul cu discuri și dinți Performer 6000-7000

performer 6000 m Cultivatorul cu discuri și dinți Performer 6000-7000

KUHN își consolidează poziția de expert în domeniul prelucrării solului prin oferirea de utilaje de înaltă performanță. Astfel, KUHN adaugă două noi modele gamei de cultivatoare cu dinți și discuri PERFORMER de 4 și 5 metri: modelele de 6 și 7 metri. 

 

Patru acțiuni, o singură trecere

Modelele PERFORMER 6000-7000 satisfac nevoile și constrângerile fermelor de mari dimensiuni datorită productivității ridicate, robusteții și nivelului ridicat de fiabilitate.

Considerat un utilaj performant din punct de vedere agronomic și economic de către mulți fermieri încă din 2013, PERFORMER realizează patru acțiuni într-o singură trecere: tăiere, amestecare sau afânare, nivelare și presare.

 

PERFORMER asigură:       

1) Optimizarea trecerilor de cultivare

În cazul unor ferestre de lucru scurte, PERFORMER este utilajul perfect pentru pregătirea solului dintr-o singură trecere. Datorită utilizării independente sau combinate a fiecărui modul (discuri, dinți și tăvălug), PERFORMER se adaptează la toate tipurile de sol. O utilizare fără tăvălug este posibilă pentru deschiderea solului toamna. 

2) Controlul perfect al adâncimii de lucru, fără trepidații

KUHN oferă un nou sistem de siguranță a dintelui Non-Stop hidraulic ajustabil până la 900 kg, pentru a preveni trepidațiile chiar și în soluri dure. Acest nou dinte este disponibil acum pentru toată gama Performer.

3) Semănat de înaltă calitate

PERFORMER poate fi utilizat împreună cu semănătoarea SH 600 ce poate oferi o capacitate de 600 litri și este echipată cu unitate de dozare VENTA. În această configurație, este partenerul ideal pentru semănatul rapiței și al culturilor de acoperire.         

 

Text și foto: IPSO Agricultură

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr.14(175) 15 – 31 august 2016

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →