Cu aparatul foto, din fermă-n fermă! - Revista Ferma
2 minute de citit

Cu aparatul foto, din fermă-n fermă!

Pe cât sunt de diferite, cele două domenii, pe atât de bine le şade împreună, în imagini.

 danut-viezuina_b

Mihai Dănuţ Viezuină are 22 de ani şi este de loc din Şimnicu de Sus, judeţul Dolj. L-am găsit pe facebook; de fapt, am găsit fotografiile sale postate şi distribuite în grupurile cu profil agricol şi am decis să-l cunoaştem. Iată ce ne-a povestit Dănuţ, pe scurt, despre începuturile sale într-ale fotografiei!
„Am pornit pe drumul acesta pentru că îmi plăcea agricultura, dar şi fotografia. Tatăl meu a avut tractor, lucra la câmp cu el, dar s-a răsturnat pe dealuri şi a renunţat la a mai conduce de teama unui nou accident. Dar eu îmi doream să stau pe lângă tractoare, cutreieram câmpurile numai să le văd. Apoi, mi-am luat un aparat de fotografiat cu 200-300 de lei, că atât îmi permiteam, şi am început să fac poze la tractoarele din sat şi să le pun pe Facebook. Cu timpul, cu ajutorul socializării din mediul online şi al prietenilor de pe pagina mea am avut ocazia să merg în ferme, să văd utilaje performante şi să-mi îndeplinesc visul”, ne-a mărturisit Dănuţ Viezuină.

Case-Quadtrac-620-+-Maschio_b

De-a lungul vremii, din fermă în fermă, Dănuţ a legat frumoase prietenii cu agricultorii din judeţul său. Aceştia îl primesc cu drag în fermele lor şi îl îmbie la „pozat” tot ce le calcă pragul în materie de utilaje agricole.

John-Deere-9570R-+-Horsch-T_b

Citeşte povestea lui în revista Ferma, ediţia 15-30 septembrie 2017!
Pe Dănuţ îl găsiţi în spaţiul online cu profilele de Facebook Dan Vmd şi Danutzu Agriculture Photo!

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →