CONCURS: Căutăm oameni de copertă, la AGRARIA! - Revista Ferma
3 minute de citit

CONCURS: Căutăm oameni de copertă, la AGRARIA!

Tu participă, noi te premiem!
Ce câştigi dacă participi? Premiul cel mare e chiar COPERTA REVISTEI FERMA. Se ştie că, de când există pe piaţă revista Ferma, n-am vândut niciodată coperta 1. Suntem singura publicaţie de specialitate care nu a făcut asta! Pur şi simplu coperta e foarte importantă pentru noi. Şi tocmai de aceea am decis să o facem cadou OAMENILOR importanţi pentru noi. Cei care ne citesc, cei care investesc în agrotehnică pentru a fi şi mai buni. VOI, FERMIERII.
Cel de-al doilea premiu oferit cu sprijinul TITAN MACHINERY ROMÂNIA este o TABLETĂ SAMSUNG.

 logo-revista-ferma

 

loogo-titan-machinery

Participă în DOI PAŞI simpli
1. VINO LA STANDUL REVISTEI FERMA (cum intri în expoziţia de la Jucu, imediat pe stânga). Aici primeşti pe loc o fotografie cu tine, realizată la panoul special amenajat în stand. Poza e CADOUL nostru GARANTAT pentru tine, pentru simplu fapt că ai participat la concurs. Pe fundalul fotografiei se află un tractor şi o combină CASE IH de ultimă generaţie, alese special pentru copertă de către TITAN MACHINERY ROMÂNIA, importatorul mărcii CASE IH în România.
Şi încă ceva! Ştim că timpul este foarte important pentru tine, mai ales că ai de vizitat cel mai mare târg agricol din Transilvania. Aşa că nu te vom ţine mult la stand. Avem o imprimantă specială şi un sistem inteligent şi automatizat care va reduce timpul de aşteptare pentru fotografie la mai puţin de un minut! Şi în maxim 30 de secunde vom completa împreună un formular de participare.
2. DĂ SHARE POZEI CU TINE. Al doilea pas pe care trebuie să îl faci este la fel de simplu. Noi postăm automat poza ta într-un album destinat concursului, pe pagina de facebook Revista Ferma. Trebuie să identifici în album poza cu tine şi să o distribui în cronologia ta. ATENŢIE! E important ca distribuirea pozei să fie publică!
Şi GATA! Eşti înscris în concurs. Acum nu-ţi rămâne decât să aştepţi un semn de la noi. Te contactăm doar dacă ai câştigat unul dintre cele două premii, dar cu siguranţă ne mai auzim. Redactorii Ferma te vor suna să le spui despre tine şi familia ta, despre ferma ta, despre ce crezi tu în legătură cu agricultura.

Unde anunţăm câştigătorii
Fermierul de copertă va fi desemnat de către partenerul nostru, TITAN MACHINERY ROMÂNIA. Fotografia cu EL sau cu EA se va afla pe una din coperţile Ferma ale lunii mai 2017. Mai mult, un redactor FERMA se va deplasa în localitatea FERMIERULUI DE COPERTĂ pentru a scrie despre viaţa şi businessul lui.
Câştigătorul tabletei va fi desemnat prin tragere la sorţi.
Premianţii concursului vor fi anunţaţi şi online, pe www.agroinfo.ro şi www.revista-ferma.ro. Tot online găsiţi şi Regulamentul de participare şi informaţii la zi despre târgul Agraria.

Te aşteptăm! Fii TU următorul FERMIER DE COPERTĂ!

Concurs organizat de Revista Ferma şi TITAN MACHINERY ROMÂNIA.

concurs-ferma-si-titan-machinery-la-agraria_b

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →