Ce promite noua combină New Holland CH7.70? - Revista Ferma
3 minute de citit

Ce promite noua combină New Holland CH7.70?

Foto 1 de impact_CH Crossover Harvesting_b

Pe noua maşină de recoltat CH7.70, o combină sub 400 CP, New Holland a integrat în acelaşi pachet tehnologia de separare Twin Rotor caracteristică gamei CR cu sistemul tradiţional de treier specific CX-urilor. Rezultatul – performanţe superioare modelului de top al clasei de mijloc (CX6.90), iar ca dimensiune şi, într-o măsură mai mică la preţ, va concura probabil cu modele consacrate din clasa profesională, cum ar fi CX7 şi CX8. Dacă, potrivit New Holland, combina CX8.70 poate recolta cu aproximativ 10 tone/oră mai mult grâu decât modelul CX6.90, în aceleaşi condiţii de lucru noua CH7.70 se află undeva la jumătate, adică 5 t/h în plus faţă de un CX6.90. Rezervorul de cereale care are o capacitate de 9.300 litri poate fi golit în mai puţin de 93 de secunde, în condiţiile în care viteza de descărcare la CH7.70 este de 100 litri/secundă!

Foto 2_CH Crossover Harvesting_2_b

 

Costuri mici de exploatare

Modelul CH7.70 este echipat cu motorul Cursor 9 care dezvoltă o putere de 374 CP, cu 34 CP mai mult decât puterea dezvoltată de CX6.90. Respectă standardul Stage V privind emisiile datorită tehnologiei brevetate HI-eSCR 2 dezvoltată de FPT Industrial. Combina CH a fost proiectată astfel încât întreţinerea sa să fie uşoară: doar patru puncte de lubrifiere pentru ca operaţiile zilnice de întreţinere să se efectueze foarte rapid iar uşa de dimensiuni generoase din partea superioară a compartimentului pentru paie oferă acces uşor. Sistemul de tratare a gazelor de evacuare ce nu necesită mentenanţă, alături de consumul de combustibil extrem de scăzut au drept rezultat costuri foarte scăzute de exploatare. Mai mult, garanţia extinsă standard de trei ani (1.200 ore funcţionare motor) ce acoperă motorul, transmisia şi sistemul de tratare a gazelor de evacuare, împreună cu intervalele lungi de service de 600 ore contribuie, de asemenea, la obţinerea unor beneficii economice importante.

 Foto 3_CH Crossover Harvesting_10_b


PERFORMANŢE EXCELENTE ÎN PLAN ÎNCLINAT

Crossover Harvesting este echipată cu sistemul unic de curăţare cu efect în triplă cascadă New Holland Triple-Clean™ ce măreşte capacitatea de curăţare cu până la 15% prin adăugarea unei cascade suplimentare în centrul compartimentului pentru boabe. Şnecul, ce transferă mai repede boabele către elevator, poate creşte debitul, îmbunătăţind şi mai mult capacitatea.

 Foto 4_CH Crossover Harvesting_3_b

CH7.70 poate fi echipată cu hedere Varifeed™ cu lungimea de până la 9,15 m, inclusiv o versiune de 8,53 m dezvoltată special pentru acest model. Partea frontală a transportorului central poate fi reglată mecanic pentru a asigura o aliniere perfectă cu hederul, optimizând astfel unghiul de tăiere al fiecărui tip de heder pentru a oferi un debit uniform şi, prin urmare, o productivitate crescută indiferent de tipul de cultură. Altfel spus, CH7.70 se simte în mediul ei cu orice tip de recoltă şi în orice condiţii.

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →