Case IH a lansat Quadtrac AFS Connect - Revista Ferma
2 minute de citit

Case IH a lansat Quadtrac AFS Connect

Uriaşul şenilat articulat are un aspect exterior oarecum asemănător cu modelul existent pe piaţă, însă interiorul cabinei a fost reproiectat, pentru a asigura o mai bună conectivitate, confort sporit şi productivitate mai mare. Nu lipseşte, desigur, noul ecran AFS Pro 1200 (display de 12 inch) şi cotiera ergonomică, ce oferă un grad de personalizare şi control fără precedent (aşa cum am văzut la noua gamă Magnum). Sistemul de conectivitate se bazează pe sistemul de operare AFS Vision Pro şi receptorul AFS Vector Pro.

Quadtrac-AFS-Connect_bDar nu doar tractorul Quadtrac ci şi nou Steiger este acum dotat cu tehnologia AFS Connect. Aceste modele vor fi însă disponibile pe piaţa europeană abia din a doua jumătate a anului 2020. Rămâne totuşi de văzut dacă acest obiectiv nu va fi cumva revizuit în contextul pandemiei de coronavirus.

Nu mai puţin de 14 variante de motorizare au fost anunţate. Versiunea Quadtrac, pe şenile, dezvoltă puteri nominale de la 420 cai până la 620 cai, iar Steiger (tot cu şasiu articulat, dar pe roţi) are o forţă de tracţiune cuprinsă între 420 şi 500 CP. Ca şi transmisii sunt disponibile variantele PowerDrive şi CVXDrive. În plus, ambele modele sunt echipate cu rezervoare mai mari de combustibil, putând acoperi aşadar o suprafaţă de lucru mai mare, iar schimbul de ulei este prevăzut la 600 de ore.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →