3 minute de citit

Care sunt cele cinci avantaje ale tratării porumbului cu AMALGEROL ESSENCE? (Partea II)

1_Heading picture (1)_b

Prima parte a articolului o veți găsi la următorul link: https://www.revista-ferma.ro/articole/agronomie/care-sunt-cele-5-avantaje-ale-tratarii-porumbului-cu-amalgerol-essence-partea-i

Continuarea Părții I:

 

3. AMALGEROL ESSENCE în cazul stresului erbicid

 

Acțiunea de neegalat a AMALGEROL ESSENCE se manifestă în culturile de porumb din regiunea Montana cu stres erbicid. Stresul este cauzat de tratamentul cu erbicide la temperaturi atmosferice ridicate – peste 24 de grade, în urma căruia plantele sunt stresate și apare deformarea creșterii. Fermierul ia măsuri rapide și tratează cu un biostimulent în doză de 2 l/ha. La numai 12 zile după tratament se observă efectul asupra plantelor și se modifică aspectul acestora – dezvoltare bună, culoare verde bună, creștere normală. AMALGEROL ESSENCE demonstrează în mod convingător că este un produs care face minuni.

2_Stresului erbicid (2) (1)_b

* La 12 zile după tratamentul cu AMALGEROL ESSENCE

 

4. AMALGEROL ESSENCE reface porumbul după grindină

În secolul XXI asistăm la efectele schimbărilor climatice puternice care pun în pericol agricultura și culturile fermierilor. Printre fenomenele neplăcute se numără grindina, care afectează câmpul de porumb al unui fermier din regiunea Montana și aproape distruge plantele.

2_Porumbul după grindină_ reg Montana (1) (1)_b

Aplicarea unică de AMALGEROL ESSENCE în doză de 2 l/ha dă rezultate și datorită aminoacizilor din compoziția produsului planta reușește să facă față situației stresante și să o depășească cu succes.

Rezultatul este vizibil la 12 zile de la aplicarea biostimulentului

2_Porumbul după grindină_ reg Montana (2) (1)_b


5. AMALGEROL ESSENCE reface porumbul în caz de secetă

AMALGEROL ESSENCE produce rezultate excelente la porumb, iar tratamentul este odată sau de două ori, în funcție de tehnologia fermierului:

  • Primul tratament este cu aplicarea erbicidelor împotriva balurului și a altor cereale. În timpul secetei de primăvară tratamentul cu AMALGEROL ESSENCE permite porumbului să facă față stresului și să depășească seceta cu daune minime datorită antioxidanților din produs. Dacă apare o perioadă de secetă în primăvară și porumbul nu este tratat cu AMALGEROL ESSENCE vă recomandăm acesta să fie tratat imediat înainte de a răsucirea frunzelor.
  • Se recomandă ca al doilea tratament cu AMALGEROL ESSENCE să fie la sfârșitul lunii iunie în faza a 16-ei frunze (măturare) în combinație cu PURSHADE (un produs inovator al companiei Medi plus R care protejează culturile de arsurile solare).

2_Maize_Mediplusr (1)_b

Odată cu cel de-al doilea tratament porumbul poate tolera mai bine secetele preconizate în mod tradițional în iulie și august, iar randamentele sunt mai mari cu 15-20% (chiar și cu mai mult în unele cazuri). Doza de aplicare este de 2 l/ha.

AMALGEROL ESSENCE asigură un randament ridicat și de calitate, acționând în mai multe moduri: sol, rădăcini, plante, combaterea buruienilor, ajută în situații stresante, acțiune ca adeziv, întărirea imunității plantelor, descompunerea resturilor vegetale.

 

Video-ul cu Primul seminar online al AMALGEROL ESSENCE cu multe subiecte interesante:

Pentru mai multe informații: https://www.mediplusr.com/amalgerol-essence-webinar-romanian/

Important!

* Rezultatele utilizării Amalgerol Essence în doză de 2 l/ha sunt similare cu rezultatele prezentate la aplicarea Amalgerol clasic în doză de 3 l/ha.

 

Textul a fost retipărit de revista bulgară „Protecția plantelor”, Mai 2021

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →