4 minute de citit

BKT reînnoiește parteneriatul cu Curling Canada

Seregno (Italia), 19 ianuarie 2021 – Când vine vorba de sport, nimic nu poate sta în calea BKT, unul dintre cei mai importanți producători de anvelope Off-Highway la nivel mondial. Împreună cu unul dintre partenerii săi de distribuție canadieni, OK Tire, BKT a reînnoit contractul de sponsorizare cu Curling Canada, o asociație consacrată care guvernează campionatele naționale din acest sport.

Curling_BKT_OKTire_Teams-min_b

Cele două mărci, BKT și OK Tire, vor fi vizibile în spoturile TV, în jurul patinoarului, pe tabela de marcaj, pe stratul de gheață și pe tricourile jucătorilor, precum și pe articolele de marfă pentru campionatul mondial pentru bărbați 2021, care va fi numit după cei doi sponsori principali, devenind Campionatul Mondial de Curling pentru Bărbați BKT Tires & OK Tire 2021. Competiția este programată în perioada 3-11 aprilie, la Centrul Markin MacPhail din Parcul Olimpic WinSports Canada, ca parte a seriei de evenimente anunțate recent de Curling Canada, organizate în Calgary într-un cadru restrâns.

Anul trecut, cele două companii și-au prezentat numele în cadrul Cupei Continentale OK Tire & BKT Tires 2020, eveniment care, din păcate, a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19. BKT Tires și OK Tire doresc să fie în continuare alături de sport și de Curling Canada, iar campionatul mondial pentru bărbați este ocazia perfectă de a-și arăta susținerea.

Motivele pentru care companiile BKT și OK Tire au ales să sponsorizeze acest eveniment sunt destul de evidente. Nu numai că acestea cred în pasiune pentru sport și în valorile sale pozitive pe care le împărtășesc, ci este și o alegere strategică de a rămâne mai aproape de utilizatorii lor: aproximativ 50% dintre fanii canadieni ai curling-ului sunt fermieri, adică utilizatori de produse BKT. Este cel mai popular sport în rândul tuturor operatorilor din sectorul agricol.

BKT_Curling_2_b

„Ne bucurăm să reînnoim acest nou parteneriat,” a declarat domnul Rajiv Poddar, Administrator Delegat Comun al BKT. – „Curling-ul este un sport foarte popular în Canada, care câștigă o atenție sporită peste tot în lume. La BKT, iubim sportul și susținem multe inițiative la nivel mondial. Credem cu adevărat că sportul reflectă valorile noastre, precum corectitudinea, spiritul de echipă și angajamentul. Așteptăm cu nerăbdare să înceapă această nouă aventură.”

„Suntem entuziasmați de reînnoirea parteneriatului cu Curling Canada și OK Tire,” a declarat Alan Eskow, Vicepreședinte BKT Tires Canada Inc.„În ciuda situației globale curente, este extraordinar că încă mai putem crea unitate prin sport și în special prin intermediul curlingului. Le urez mult succes tuturor țărilor participante, sper să aibă parte în siguranță și cu sănătate de un Campionat Mondial de excepție.”

„Suntem mândri să fim o companie canadiană și toată echipa Ok Tire împărtășește pasiunea canadienilor pentru jocul de curling. Prețuim puterea unificatoare a sportului asupra comunităților și le ținem pumnii echipelor noastre din Canada.” a declarat Jim Caldwell, Președinte și Director General, OK Tire.

„Într-un timp foarte scurt, am construit o relație extraordinară cu BKT Tires și OK Tire,” a declarat Katherine Henderson, Director General Curling Canada. „Partenerii noștri au fost un real sprijin pentru ambițiile noastre de a organiza evenimentele Sezonului Campionilor la Calgary. Le mulțumim din suflet pentru acest lucru și știu că și fanii curlingului le sunt recunoscători.”

BKT_Curling_1_b

 De la fiorul ce produce adrenalină al turneului Monster Jam, pe care compania îl sponsorizează în calitate de Sponsor Tehnic Oficial și Exclusiv al Anvelopelor de mult timp, la strategiile milimetric precise în Curling - compania BKT are o reputație inegalabilă atunci când vine vorba despre mutarea în lumea sportului internațional. Sportul reprezintă atât competiția, cât și fericirea. Acesta este motivul pentru care sponsorizarea sportului nu se referă doar la marketing. Cu toate acestea, este o modalitate unică și distinctivă de a transmite valorile companiei care îmbrățișează o nouă comunitate.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →