3 minute de citit

Biostimulatorii din gama ADN

Biostimulatorii din gama ADN_b

Timac Agro a fost prima companie care a lansat o gamă completă de produse ce conțin substanțe cu efect biostimulant, dedicate principalelor culturi agricole.

De 30 de ani la nivel mondial și de 16 ani în România, demonstrăm impactul pozitiv al echipei Timac și al soluțiilor sale asupra culturilor clienților noștri.

Inovația este caracteristica principală a acestei companii. Drept dovadă, Timac Agro România a lansat o nouă gamă de biostimulatori dezvoltați în parteneriate cu institute de renume și cu parteneri academici internaționali (INRA Caen, Universitatea din Navarra, Universitatea din Nottingham, ș.a.).

Figura 1 - Biostimulatorii din gama ADN_b

Toate inovațiile sub aceeași abordare

ADN este un nou concept, creat pentru a prezenta noile soluții inovative din portofoliul Timac. Lucrăm la aceste noi tehnologii de câțiva ani, motivați de provocările cauzate de schimbările climatice cu care fermierii se confruntă și de nevoia acestora pentru soluții care să răspundă problemelor lor actuale.

Astfel, tehnologia inovativă pe care o aducem pe piață are un cu totul alt nivel de înțelegere a modului în care produsele pot influența procesele fiziologice care au loc în plante.

ADN este un concept dezvoltat pentru a aduna toate inovațiile sub aceeași abordare. Acest concept schițează pârghiile de performanță la care trebuie să lucreze fermierii pentru a depăși provocările pedoclimatice și  pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele.

Figura 2- Biostimulatorii din gama ADN_b

Calitate și stabilitate

În cei peste 30 de ani de experiență în identificarea și extragerea substanțelor bioactive din plante și alge marine, am dezvoltat un ”know-how” profund în prelucrarea acestor extracte naturale. Astfel de procese garantează calitatea și stabilitatea produselor, ca parte a secretului și a expertizei noastre industriale.

Fiecare produs din această gamă este conceput pentru un anumit tip de cultură la care, în urma testărilor, s-au obținut rezultatele cele mai bune și regularitatea acestora. De asemenea, fiecare produs răspunde unei provocări specifice cu care se confruntă fermierul și sunt vizate pentru o anumită fenofază.

 

PRODUSELE DIN GAMA ADN

ASTELIS – Nutriție bioactivată pentru performanțe ridicate ale culturilor de Gramineae;

IRYS – Biostimulare la cerere, pentru performanța maximă a culturilor;

SEACTIV – De-stres, pentru o performanță îmbunătățită;

GENAKTIS – Pentru performanță îmbunătățită; exprimă întregul potențial genetic al culturilor;

KAORIS – Maximizarea potențialului genetic al culturilor și obținerea performanțelor îmbunătățite.

logo-Timac AGRO_b

 

un articol de

TIMAC AGRO ROMÂNIA

mai multe pe această temă www.ro.timacagro.com

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →